Giani Kiriță, atac dur la adresa lui Silviu: “Este o fetiță“! Pe cine vede câștigător la Exatlon

Publicat: 20/11/2018 | 08:36

Giani Kiriță este antrenorul Faimoșilor în sezonu 2 la Exatlon și mărturisește că echipa nu îl ajută deloc să se joace cu psihicul adversarilor, la fel cum o făcea în primul sezon. Fostul dinamovist îl atacă dur pe Silviu, ultimul eliminat din echipa roșie și spune că nu avea ce să caute la Exatlon, pentru simplul fapt că i-a fost frică să se arunce de pe topogan.

Clar, Silviu! A fost şi va rămâne pe viaţă concurentul pe care nu mi l-am dorit niciodată şi nu mi l-aş mai dori în nici un concurs de genul ăsta. Pentru că băiatul ăsta a venit de acasă, deşi a avut un sezon în faţă, total nepregătit. După vreo două săptămâni i-am zis că n-are nici o treabă cu Exatlonul, a început să şi mintă, să spună că m-am luat de el. Şi după asta a venit şi celebra fază când să sară de pe tobogan.

„Este o fetiță”

El, pentru mine, nici măcar concurent Exatlon nu e, este o fetiţă! Nu ştiu de ce a venit băiatul ăsta! V-am spus, Exatlon este un concurs foarte dur, un concurs în care se şlefuiesc caracterele. Am încercat să-i explic ce înseamnă Exatlon atât pe trasee, cât şi în viaţa de grup. N-a înţeles absolut nimic! Culmea tupeului, are boala asta de a vorbi ceea ce nu trebuie. El a venit o lună de zile, a luat două puncte trase de păr după care n-a fost în stare să sară de pe un tobogan de 5 metri pe care un copil de 5 ani e fericit dacă îl arunci.

Oameni ca el ajung în Exatlon, fac de râs Exatlonul şi pe urmă au tupeul să dea vina pe mine, de exemplu. Că eu îmi asum, n-am nici un fel de problemă! Oameni buni, n-ai cum să faci aşa ceva niciodată! Dacă în primul sezon, mama mă vedea la televizor că făceam două puncte şi nu săream de pe tobogan – cum o cunosc pe mama – dădea telefon şi spunea: ”băiatul meu, vino acasă că te faci de râs pe tine şi faci şi familia noastră de râs”, a declarat Kiriță pentru Wowbiz.ro.

Deși îi consideră foarte buni pe Iulian și Alin de la Războinici, fostul fotbalist vede în finala și o fată: “Mi-aş dori din suflet să fie de la noi Cristina Nedelcu. Posibil să fie şi de la Războinici. Pe Betty o văd, chiar şi pe Ana Maria Otvoş

Citește și...