EXCLUSIV. Am aflat de ce şi-a „abandonat” Anda Adam fetiţa şi s-a înscris la Exatlon! Are probleme mari cu…

Autor: I.D.
Publicat: 12/02/2018 | 00:05

Anda Adam nu a rezistat la ”Exatlon”, din cauza problemelor de sănătate apărute în timpul competiţiei, aşa că s-a întors de urgenţă în ţară pentru a se opera la genunchi. Nimeni nu ştia, însă, până acum, ce a determinat-o pe cântăreaţă să evolueze în echipa ”Faimoşilor” şi să treacă prin probe sportive draconice. Nu e vorba de celebritate, căci Anda Adam se bucură cu siguranţă de ea, ci e vorba strict de bani! Cu atât mai mult cu cât CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat că Anda Adam are datorii marii şi nu prea mai ştie pe unde să scoată cămaşa! (VEZI ŞI: Anda Adam, adevărul din spatele camerelor de filmat de la Exatlon: „Eram păziţi de oameni cu puşti! E mult mai rău decât se vede la TV”)

Bunăstarea pe care o afişează Anda Adam în public ori pe reţelele de socializare este doar o aparenţă, pentru că, în realitate, solista are mari probleme financiare. Firma ei, ”Anda Adam Company”, a mers mai mult pe pierdere – cel puţin după evidenţele contabile – şi a acumulat datorii uriaşe! Este vorba de suma de 208.000 euro, înscrisă la ANAF şi reprezentând impozite, asigurări sociale datorate, alte dări la stat, dar şi… un credit!

(CITEŞTE ŞI: Mărturisiri-bombă din culisele „Exatlon”: „Kiriţă şi Cream întreţineau relaţii intime înainte să intre în concurs”. Informaţii exclusive)

Anda Adam s-a operat acum câteva zile, după accidentarea suferită la Exatlon

Anda Adam s-a operat acum câteva zile, după accidentarea suferită la Exatlon

Anda Adam ar fi vrut să ţină totul sub tăcere, dar adevărul s-a aflat! Asta şi pentru că, recent, magistraţii unei judecătorii din Bucureşti au încuviinţat executarea silită a cântăreţei, prin firma sa, în contul datoriilor acumulate la una din cele mai mari bănci din România, astfel că toate lichidităţile cântăreţei, conturile şi activele au fost puse sub sechestru!

Dacă ar fi câştigat, îşi putea plăti jumătate din datorii

Nu e de mirare, în acest caz, că Anda Adam a recurs la o soluţie disperată şi a plecat în Republica Dominicană, să concureze în emisiunea ”Exatlon”, pentru premiul substanţial de 100.000 de euro. Doar aşa a putut să-şi lase acasă fetiţa de doi ani, pe micuţa Evelin, care se uita în fiecare seară pe fereastră, cu lacrimi în ochi, să vadă dacă ”vine mami”, aşa cum dezvăluia chiar soţul artistei, Sorin. Dacă ar fi câştigat marele premiu, suma i-ar fi permis Andei Adam să-şi plătească jumătate din datoriile înregistrate la fisc, dar artista nu a avut noroc şi s-a întors acasă în cârje! (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Anda Adam a fost operată! Prima imagine cu blondina pe patul de spital: “Operaţia a fost…“)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...