EXCLUSIV Diana de la Insula iubirii s-a combinat cu un ”băiat deştept” dintr-un dosar al FBI! Cum a reacţionat fostul iubit, Ben

Publicat: 09/11/2017 | 00:00

Diana de la ”Insula iubirii” s-a combinat cu Cătălin, un ”băiat deştept”, al cărui nume apare într-un dosar răsunător al FBI. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii despre viaţa lui Cătălin, dar şi ce părere are fostul iubit al Dianei de la ”Insula iubirii”, Ben, despre actualul partener al acesteia. (VEZI ŞI: Ben de la “Insula iubirii“ a dat-o uitării pe Diana! Bărbatul s-a afişat cu noua iubită)

Diana a trecut peste poveştile de dragoste cu Ben şi Andy şi se pare că şi-a găsit liniştea alături de Cătălin. (VEZI AICI: Diana şi Andy au făcut amor pe „Insula Iubirii”! Imagini incendiare)

Bruneta pare mai fericită ca niciodată alături de Cătălin Bunescu, al cărui nume apare menţionat într-un dosar FBI în care mai multe persoane au fost cercetate pentru fraude informatice.

Bunescu este celebru şi în Vâlcea, prietenii săi amuzându-se copios pe seama faptului că relaţia cu Diana de la ”Insula iubirii” îl va aduce din nou în atenţia presei.

Prietenii îl tachinează pe Cătălin Bunescu pentru apariţiile lui în presă
Prietenii îl tachinează pe Cătălin Bunescu pentru apariţiile lui în presă

Fostul iubit al Dianei de la ”Insula iubirii”, Ben, a mărturisit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că i-a ajuns şi lui la urechi că focoasa brunetă şi-ar fi găsit un nou amorez.

”Am auzit şi eu ceva, dar ea mi se pare că schimbă iubiţii ca pe şosete. Eu nu o înţeleg pe ea şi nu mă mai interesează ce face. Ne-am mai întâlnit o dată şi am schimbat câteva vorbe”, a declarat Ben de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.  (CITEŞTE ŞI: DECLARAŢII EXCLUSIVE! BEN de la INSULA IUBIRII nu a mai rezistat după ce DIANA a „atacat-o” pe presupusa lui iubită din prezent, şi a răbufnit dur!)

Diana de la ”Insula iubirii” i-a adresat o scrisoare publică noului iubit

Diana de la ”Insula iubirii” i-a scris o scrisoare publică lui Cătălin, în care a dezvăluit ce simte pentru el.

”Dragul meu iubit,

Bine ai venit în viaţa mea, mă voi strădui să nu te dezamăgesc. Am învăţat din greşelile pe care le-am făcut în trecutul meu şi am să mă străduiesc să dau tot ce este mai bun din mine. Sper că şi tu vei face acelaşi lucru şi sper că ai învăţat din greşelile trecutului tău … ai venit în viaţa mea când nici nu mai speram să mai găsesc o persoană cu sufletul deschis şi minunat, iar tu mă faci să fiu o femeie mai bună.

Fiecare clipă petrecută cu tine mă face să mă simt iubită şi să simt că mă daruiesc cuiva întru totul şi că viaţa mea are sens. Să te iubesc, să te simt, să fii lângă mine, să ne ţinem în braţe. Să ne iubim pentru totdeauna.

Se pare că uit faptul că perfecţiunea, aşa relativă cum e ea, se atinge mai uşor în doi.

Acum e singurul sentiment în care cred, fără să-mi pese dacă vom sta sub cerul liber iubindu-ne. Să fii lângă mine, asta e important. Am nevoie să simt că aparţin cuiva. Am nevoie doar de tine, tu mă faci fericita şi viaţa mea nu ar avea rost fără tine. Am nevoie să fiu iubită. Am nevoie să fiu îmbrăţişată şi privită cu dragoste. Am nevoie să simt o inimă bătând lângă mine. Am nevoie de o fiinţă pentru care să mă trezesc dimineaţa, căreia să-i spun „noapte bună” şi cu care să-mi împart zilele… am nevoie de tine.

Îţi mulţumesc că faci parte din viaţa mea!”, i-a scris Diana de la ”Insula iubirii” noului ei iubit. (CITEŞTE ŞI: Diana de la ”Insula iubirii”, mărturii sfâşietoare despre sarcina pierdută: ”Când am fost la control, nu îi mai bătea inima!”)

Cătălin Bunescu şi dosarul FBI

Numele lui Cătălin Bunescu este legat de dosarul infracţiunilor informatice din Vâlcea, depistate cu nouă ani în urmă, cu ajutorul FBI. Potrivit anchetatorilor, în timpul acţiunii din 2008, au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor 19.500 de lei, 24.300 de euro, 4.580 lire sterline, 1.100 de dolari, 18 laptop-uri, 12 unităţi de calculator şi hard discuri, 29 de telefoane mobile, 8 memory stick-uri, 5 modem-uri, 6 cartele SIM, 2 routere, 2 receivere şi 1 switch. Cinci persoane au fost duse la sediul SCCO Vâlcea pentru cercetări, rezultând că membrii grupărilor se ocupau cu activităţi ilicite de accesare a sistemelor şi conturilor bancare ale unor cetăţeni străini, după care organizau licitaţii fictive pe diferite site-uri, unde au atras sute de cetăţeni străini. În urma infracţiunilor aceştia au dobândit peste 400.000 de euro, bani cu care au reuşit să-şi cumpere case, maşini de lux etc.

”Amploarea fenomenului privind criminalitatea informatică la nivelul judeţului Vâlcea a determinat poliţiştii din structura FBI să-şi intensifice activităţile de investigare, identificând mai multe grupuri criminale organizate constituite în scopul săvârşirii infracţiunilor de acest gen. Pentru identificarea suspecţilor s-au desfăşurat activităţi anterioare, coordonate de procurori din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Vâlcea”, au precizat la vremea respectivă surse din cadrul Poliţiei Vâlcea.

În urma unei solicitări a FBI (Federal Bureau of Investiagtion), procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au monitorizat aproximativ şase luni activitatea reţelei de licitatori prin internet, ca urmare a prejudicierii mai multor cetăţeni americani. (CITEŞTE ŞI: Ben şi Diana de la “Insula iubirii“ s-au împăcat! Anunţul a fost făcut de brunetă:”Eu i-am dat mesaj…“)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...