EXCLUSIV. Fosta soţie a lui Dorin Cocoş s-a căsătorit! Singurele imagini de la nunta Dianei Roibu

Publicat: 13/01/2018 | 11:39

Diana Roibu, fosta soţie a lui Dorin Cocoş, s-a recăsătorit şi e extrem de fericită în braţele celui de-al doilea soţ! Basarabeanca şi un multimilionar iranian, Amir Badkoubeh, şi-au unit destinele, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, are singurele imagini de la nunta fostei soţii a lui Dorin Cocoş, pe care le publică în exclusivitate astăzi. (VEZI ŞI: Avem cele mai noi imagini cu Raluca însărcinată în ultima lună! Logodnica milionarului Cocoş a ”luat” în greutate 15 kilograme!)

Când a îmbrăcat pentru a doua oară rochia albă de mireasă, Diana Roibu a ales tot una în stil prinţesă, aşa cum a strălucit şi la nunta cu Dorin Cocoş. De altfel, acest model de rochie de mireasă se numără printre printre cele mai adorate de către femei. Iar dacă Diana Roibu a optat tot pentru acest tip de rochie, înseamnă că e pur si simplu îndrăgostită de acest model. Desigur, o influenţă majoră o au, poate, poveştile cu prinţese pe care le auzim în copilărie şi, mai târziu, visele cu nunta ca în poveşti.

Spre deosebire de nunta cu Dorin Cocoş la cea cu Amir Badkoubeh, Diana Roibu a avut o rochie de mireasă care a fost croită cu mai mult gust, fineţe şi eleganţă. Aceste lucruri au fost realizate cu ajutorul materialului din care a fost confecţionată, dar şi datorită acelor bretele lejere, care îi alunecă pe umeri. Vă reamintim că Diana Roibu şi Dorin Cocoş s-au căsătorit la numai câteva luni de la divorţul omului de afaceri de Elena Udrea. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis la Palatul Snagov, însă căsnicia nu a durat prea mult. Omul de afaceri a fost arestat preventiv în Dosarul Microsoft, iar la întoarcerea acasă a avut parte de un adevărat şoc: soţia lui plecase!

Cine este proaspătul soţ al Dianei Roibu: Amir Badkoubeh este un om de afaceri de origine iraniană, care a locuit mulţi ani în Suedia, unde se mai află o parte din familia lui. Badkoubeh a fondat compania Kingsford Equities, care activează în domeniul financiar, oferind asistenţă unor corporaţii, guverne şi oameni de afaceri pentru mărirea capitalului. Badkoubeh este stabilit în Dubai, cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite, recunoscut pentru luxul său. Acolo şi locuieşte, de altfel, iranianul cu proaspăta lui soţie, Diana Roibu.

Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din avere lui Dorin Cocoş. Presa relata după despărţirea-bombă că Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din averea lui Dorin Cocoş, câteva milioane de euro. Afaceristul ar fi trecut milioanele respective pe numele tinerei sale soţii pentru a se asigura că nu va rămâne fără nimic în urma problemelor cu justiţia. O anticipare corectă, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. După terminarea perioadei de arest preventiv, Dorin Cocoş s-a întors într-o casă goală, basarabeanca părăsind România. La vremea respectivă se scria că a plecat în Asia, la o mătuşă. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Romantism la 5 grade. Milionarul şi-a împăcat iubita însărcinată cu un prânz în familie… la malul mării!)

Citește și...