VIDEO EXCLUSIV. Romantism la 5 grade. Milionarul şi-a împăcat iubita însărcinată cu un prânz în familie… la malul mării!

Publicat: 29/12/2017 | 00:00

După clipele tensionate prin care au trecut la Sala Palatului, când au participat la un show de stand-up comedy (VEZI AICI TOATE DETALIILE), Dorin Cocoş şi-a împăcat iubita însărcinată cu un prânz în familie... la malul mării. Milionarul şi Raluca Miu au depăşit, astfel, disensiunile din relaţie, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (VEZI ŞI: I-am filmat în timp ce… Milionarul şi-a lăsat baltă iubita însărcinată, iar ea nu i-a rămas datoare!)

 

Dorin Cocoş şi Raluca Miu au o relaţie de mai bine de un an şi jumătate, iubita omului de afaceri vizitându-l pe acesta la Jilava, în perioada în care îşi ispăşea condamnarea primită în “Dosarul Microsoft”. Milionarul a ieşit, recent, din închisoare şi a încercat, pe cât a putut de mult, să se dedice partenerei sale, care urmează să-l facă tătic.

În prag de Crăciun, cei doi au ales să se destindă la un spectacol susţinut de celebrii Bobonete şi Văncică. La jumătatea show-ului, milionarul s-a ridicat de pe scaun şi a ieşit din sală, fără să se mai întoarcă până la final. Raluca Miu s-a arătat foarte deranjată şi a fost nevoită să se îndrepte, la final, singură spre ieşire, acolo unde o aştepta omul de afaceri. (VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. Fostul soţ al Elenei Udrea va fi din nou tătic la începutul anului viitor. Imagini exclusive cu burtica de graviduţă. Logodnica lui Dorin Cocoş e însărcinată în 8 luni, iar milionarul…)

Dorin Cocoş a încercat să o îmbuneze, dar Raluca Miu nu l-a iertat cu una, cu două. În cele din urmă, milionarul a luat-o în braţe, iar mai tânăra sa iubită a acceptat să îl ţină de mână. Omul de afaceri a simţit, însă, că securea războiului nu a fost definitiv îngropată. Motiv pentru care, de Crăciun, milionarul şi-a scos viitoarea soţie la un prânz în familie, la malul mării.

Romantism, pur, la 5 grade. Pentru că aceasta a fost temperatura, de Crăciun, la Constanţa. Omul de afaceri a ales un restaurant de lux, amenajat în stil rustic. Dorin Cocoş şi Raluca Miu au avut şi companie. Alte trei persoane, dar şi un copil, s-au aflat la masă. Toţi, probabil, membrii ai familiei partenerei omului de afaceri, care este originară din Constanţa. Milionarul şi iubita sa nu au fost, însă, deranjaţi de ceilalţi invitaţi. Ba din contră. Atmosfera a fost una destină, de sărbătoare.

La masă, Dorin Cocoş şi Raluca Miu au stat unul lângă celălalt, semn clar că au depăşit clipele tensionate prin care au trecut înainte de Crăciun. S-au bucurat de preparatele tradiţionale şi au fost foarte relaxaţi în incinta restaurantului. De altfel, toţi cei prezenţi s-au simţit perfect şi au savurat timpul petrecut împreună, ca o adevărată familie. (CITEŞTE ŞI: Fostul soţ al Elenei Udrea a părăsit închisoarea şi… Imagini în exclusivitate. Ce a făcut milionarul în primele ore de libertate)

În concluzie, milionarul a reuşit să-şi împace iubita gravidă, care urmează să nască la începutul lui 2018. Cei doi locuiesc împreună, într-o casă de la mare, unde s-au mutat încă din octombrie. Dorin Cocoş vine în Capitală doar când are întâlniri importante de afaceri sau când simte nevoia să participe la vreun spectacol, de tipul celui de la Sala Palatului.

Dorin Cocoş a fost eliberat recent din închisoare

Dorin Cocoş a fost eliberat, recent, condiţionat, din închisoare, după ce a ispăşit un an din pedeapsa primită în “Dosarul Microsoft”. Omul de afaceri mai stătuse câteva luni în arest preventiv, în 2015, în acelaşi dosar. Pe 3 octombrie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îl condamna definitiv pe Dorin Cocoş la doi ani şi patru luni de închisoare. Au mai fost condamnaţi fostul ministru Gabriel Sandu – la trei ani, fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan – la şase ani şi omul de afaceri Nicolae Dumitru – la doi ani şi patru luni. (NU RATA: EXCLUSIV. Presa din România a dezvăluit că a fugit cu averea ex-soţului Elenei Udrea, dar noi am găsit-o pe basarabeancă! Fantomatica soţie a multimilionarului Cocoş s-a logodit la Dubai cu un bogătaş iranian!)

Judecătorii au decis şi confiscarea unor importante sume de bani de la cei patru condamnaţi: nouă milioane de euro de la Dorin Cocoş, două milioane de euro şi un milion de dolari de la Nicolae Dumitru, patru milioane euro de la Gheorghe Ştefan şi 2,1 milioane euro de la Gabriel Sandu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Recomandarea CIAO.RO