VIDEO EXCLUSIV. Fostul soţ al Elenei Udrea va fi din nou tătic la începutul anului viitor. Imagini exclusive cu burtica de graviduţă. Logodnica lui Dorin Cocoş e însărcinată în 8 luni, iar milionarul…

Publicat: 08/12/2017 | 00:00

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publică astăzi imagini exclusive cu Dorin Cocoş şi iubita acestuia, Raluca Miu, care este însărcinată în luna a opta. Omul de afaceri urmează să devină tătic la începutul anului viitor şi pare foarte fericit. (VEZI ŞI: Fostul soţ al Elenei Udrea a părăsit închisoarea şi… Imagini în exclusivitate. Ce a făcut milionarul în primele ore de libertate)

Dorin Cocoş este foarte atent cu iubita lui, care urmează să îl facă tătic la începutul lui 2018.  CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România l-a întâlnit pe omul de afaceri chiar când îi lua un buchet superb de flori tinerei sale logodnice. În plus, în imaginile pe care vi le prezentăm în exclusivitate, Dorin Cocoş apare cu mai multe pungi în mână, semn că îi face iubitei sale toate poftele.

Fostul soţ al Elenei Udrea şi Raluca Miu au o relaţie de mai bine de un an şi jumătate, iubita mai tânără a omului de afaceri vizitându-l pe acesta la Jilava, în perioada în care îşi ispăşea condamnarea primită în „Dosarul Microsoft”. (VEZI AICI: Iubita fotomodel & juniorul i-au dus ”pachet” milionarului la închisoare! L-au vizitat împreună la Jilava pe fostul afacerist de casă al Preşedinţiei, dar tensiunile din familie au ieşit la suprafaţă)

Dorin Cocoş şi iubita lui se pregătesc să devină părinţi, Raluca Miu fiind gravidă în luna a opta
Dorin Cocoş şi iubita lui se pregătesc să devină părinţi, Raluca Miu fiind gravidă în luna a opta

Fosta soţie a lui Dorin Cocoş a fugit în Asia cu câteva milioane

După divorţul de Elena Udrea, cu care Dorin Cocoş a fost căsătorit timp de 10 ani, între 2003 şi 2013, omul de afaceri s-a căsătorit cu Diana Roibu. Elena Udrea şi Dorin Cocoş divorţau de comun acord, la notar, pe 10 iunie 2013. La numai trei luni de la divorţ, pe 11 septembrie, Dorin Cocoş se cununa civil la Starea Civilă a sectorului 2 cu Diana Roibu, la câteva zile distanţă cei doi organizând şi nunta, la Palatul Snagov.

Anul 2015 a fost unul extrem de dificil pentru Dorin Cocoş. Omul de afaceri a fost câteva luni bune la închisoare, fiind arestat preventiv în dosarul Microsoft. Mai apoi, el a fost plasat în arest la domiciliu. Necazurile nu s-au terminat, însă, aici. Imediat ce a ajuns acasă, Dorin Cocoş a aflat că soţia lui, Diana Roibu, a plecat în Asia cu câteva milioane de euro, bani pe care afaceristul i-a trecut pe numele ei pentru a se asigura că nu va rămâne sărac lipit după ce DNA îi va pune sechestru pe avere. Cocoş a făcut tot posibilul pentru a-şi convinge soţia să revină la el, însă fără nicio şansă. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Presa din România a dezvăluit că a fugit cu averea ex-soţului Elenei Udrea, dar noi am găsit-o pe basarabeancă! Fantomatica soţie a multimilionarului Cocoş s-a logodit la Dubai cu un bogătaş iranian! Amir e fondatorul unei companii din domeniul financiar şi a trăit mulţi ani în Suedia)

Dorin Cocoş a fost eliberat recent din închisoare

Dorin Cocoş a fost eliberat, recent, condiţionat din închisoare, după ce a efectuat un an din pedeapsa primită în „Dosarul Microsoft”. Omul de afaceri mai efectuase alte câteva luni de arest preventiv în 2015, în acelaşi dosar. Pe 3 octombrie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îl condamna definitiv pe Dorin Cocoş la 2 ani şi 4 luni de închisoare. Au mai fost condamnaţi fostul ministru Gabriel Sandu – 3 ani, fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan – 6 ani şi omul de afaceri Nicolae Dumitru – 2 ani şi 4 luni.

Judecătorii au decis şi confiscarea unor importante sume de bani de la cei patru condamnaţi: 9 milioane de euro de la Dorin Cocoş, 2 milioane euro şi 1 milion de dolari de la Nicolae Dumitru, 4 milioane euro de la Gheorghe Ştefan şi 2,1 milioane euro de la Gabriel Sandu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)