”Regina fitnessului” s-a despărţit de ex-ul Roxanei Nemeş: ”A fost o relaţie frumoasă, dar…”

Publicat: 16/02/2018 | 00:00

Una dintre cele mai cunoscute nutriţioniste, antrenoare de fitness şi ”life coach”, aşa cum se prezintă pe blogul ei, şi vorbim aici de Cori Grămescu, şi-a pus ordine în viaţă. ”Regina fitnessului” a încheiat civilizat o relaţie de durată şi i-a spus adio fostului ei iubit, aplicând chiar sfaturile proprii despre un stil de viaţă sănătos! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a obţinut primele şi singurele declaraţii ale vedetei despre despărţire. (VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. Nu e nevoie să mergi la sală… Celebra Cori Grămescu îţi arată cum să revii la kilograme dinainte de sărbători!)

Când o relaţie nu îţi mai prieşte, la fel ca un aliment, trebuie eliminată. Este unul din principiile dezvoltate de Cori Grămescu, care a trecut recent printr-o despărţire amiabilă. Vedeta a manifestat discreţie în tot ce a ţinut de separarea de fostul ei iubit, regizorul Călin Hagima, la rândul lui fostul partener al Roxanei Nemeş. ”Regina fitnessului”, cum este cunoscută în lumea bună, a explicat, însă, cu sinceritate, pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, ce s-a întâmplat între ea şi Călin.

(CITEŞTE ŞI: CORI GRĂMESCU, siluetă de invidiat! ‘’Regina Fitnessului‘’ şi-a etalat formele perfecte în costum de baie)

În prezent, Cori Grămescu se ocupă doar de viaţa profesională şi de pasiunile ei. ”Am decis să încheiem relaţia după aproape nouă luni, de comun acord. Suntem în momente diferite de viaţă şi ne dorim lucruri diferite, deşi a fost o relaţie frumoasă şi am avut sentimente puternice unul pentru celălalt. Acum sunt singură, mă concentrez asupra vieţii profesionale, care mă solicită destul de mult şi mă relaxez în timpul liber practicând sporturile mele preferate, motocros, enduro şi snowboard. Am decis să fiu singură o perioadă de timp, cred că e mai simplu aşa”, a declarat Cori Grămescu pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cum a petrecut de Ziua Îndrăgostiţilor

(VEZI ŞI: Antrenoarea vedetelor, selfie NUD! Mesajul dureros al lui Cori Grămescu în care se regăsesc multe adolescente care au avut probleme cu greutatea: „Îmi fac griji pentru ce se întâmplă…”)

Aşa se face că ”regina fitnessului” a petrecut ”Ziua Îndrăgostiţilor” alături de o prietenă, fără să ascundă acest lucru pe reţelele de socializare, unde, de altfel s-a etichetat ca fiind ”singură”!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...