EXCLUSIVITATE. I-am fotografiat în flagrant amoros a treia zi după Crăciun! A invitat-o la un prânz cu sushi pe senzuala cântăreaţă şi… Liderul ”Direcţia 5” & Alina Crişan s-au sărutat în rafale la restaurant!

Publicat: 29/12/2017 | 00:00

Marian Ionescu şi Alina Crişan s-au sărutat în a treia zi de Crăciun, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a prins în flagrant! Liderul formaţiei "Direcţia 5" este căsătorit cu Octavia Geamănu, ştiristă la Antenă, cu care are şi un copil. Marian este cunoscut ca un cuceritor şi iată că îşi confirmă renumele. De partea cealaltă, Alina Crişan a fost cuplată cu cântăreţul DDY Nunes şi, mai demult, cu Alexandru Piţurcă, fiul fostului selecţioner Victor Piţurcă. (CITEŞTE ŞI: Alina Crişan l-a bârfit pe Piţurcă Jr. cu prietenele ei)

Marian Ionescu şi Alina Crişan au mers la un restaurant de lângă Ateneul Român, Sushi Room. Cei doi au fost însoţiţi de cel mai bun prieten al lui Marian, vechi de 30 de ani. La masă, cei trei s-au aşezat strategic, Alina Crişan stând lângă bunul amic al lui Marian Ionescu, în timp ce liderul „Direcţiei 5” a luat loc în faţa „fratelui” său. La prânz au mâncat sushi, având în vedere specificul localului, iar ceea ce era mai important s-a petrecut înainte ca Alina Crişan să plece din local.

Marian Ionescu şi Alina Crişan s-au sărutat în rafale, timp de 10 secunde, momentul sărutului fiind imortalizat de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. În clipa în care Marian Ionescu şi Alina Crişan s-au sărutat, cel mai bun prieten al liderului „Direcţiei 5” s-a întors cu spatele, probabil ca să se asigure că scena nu era filmată. Exact în momentul sărutului s-a interpus capătul metalic al unei uşi, însă reporterii noştri au văzut totul şi au povestit că sărutul a durat chiar 10 secunde. Scena s-a petrecut înainte ca Alina Crişan să părăsească localul. Potrivit reporterilor noştri, Alina Crişan a plecat din restaurant la ora 15:40, la doar 10 minute distanţă părăsind localul şi Marian Ionescu. Amândoi au ieşit din restaurant cu ochelari, probabil pentru a se feri de privirile indiscrete. Alina Crişan a fost de-a dreptul „camuflată”, având şi o căciulă pe cap.

Alina Crişan şi Marian Ionescu s-au sărutat în restaurant!
Alina Crişan şi Marian Ionescu s-au sărutat în restaurant!

Nu este pentru prima dată când Marian Ionescu e infidel

Nu e prima oară când Marian Ionescu e infidel. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România relata AICI despre alte „escapade” amoroase ale liderului formaţiei „Direcţia 5”. Înainte de a o cere în căsătorie pe actuala lui soţie, în perioada în care deja avea o relaţie cu aceasta, Marian Ionescu a ieşit la un film cu o blondă. Tot înainte de nuntă, liderul „Direcţiei 5” a fost protagonistul unor scene halucinante cu fosta lui iubită, pe care o implora să îl primească înapoi, spunându-i acesteia că o iubeşte. (CITEŞTE AICI: Deşi blonda l-a iertat, Marian Ionescu îşi hărţuieşte fosta iubită!)

Marian Ionescu este cunoscut ca un cuceritor, el având, înainte de a se căsători cu cunoscuta ştiristă, mai multe relaţii: cu Loredana Groza, cu Catinca Roman şi cu Crina Abrudan.

Alina Crişan colaborează cu Direcţia 5 din 2015

Alina Crişan a început să colaboreze cu formaţia „Direcţia 5” în 2015. Marian Ionescu, liderul trupei, a cooptat-o pe fosta membră ASIA în toate proiectele formaţiei (videoclipuri, concerte etc.), ceea ce i-a şi apropiat pe cei doi. Marian Ionescu şi Alina Crişan au devenit colegi de turnee şi iată că ceea ce se cunoştea printre apropiaţi, că cei doi au o relaţie, se confirmă acum şi în public, odată cu imaginile pe care le publicăm în exclusivitate.

Alina Crişan a apărut în proiectul Direcţia 5 în perioada în care era logodită cu artistul DDY Nunes, cei doi despărţindu-se la un moment dat. Aparent, de atunci Alina Crişan era singură.

Alina Crişan şi DDY Nunes s-au despărţit cu scandal

Despărţirea dintre Alina Crişan şi cântăreţul Didier DDY Nunes a ţinut capul de afiş al presei mondene la momentul respectiv. DDY Nunes mărturisea că a aflat că Alina Crişan îl înşela în timpul unui joc cu prietenii. „Urma să ne căsătorim, e adevărat. Eram, practic, logodiţi! Discutasem chiar şi de un copil. Trebuia doar să găsim un moment bun. Eu am fost plecat trei luni în China şi asta ne-a întârziat puţin planul. Nu era doar o relaţie de azi pe mâine. Uite cum s-a întâmplat: duminică seară eram la nişte prieteni. Ne-am filmat cu telefonul, fiecare ce făceam: glume, schetch-uri, caterincă. Prostii, ce fac prietenii între ei. Şi ca să vizualizăm fiecare ce a filmat am logat toţi telefonul la televizor. A venit şi rândul Alinei să conecteze telefonul. Ne-am uitat la filmuleţ, toată lumea râdea. Alina iese din filmuleţ, dar uită că încă este conectată la televizor cu telefonul. Noi vorbeam când, la un moment dat, pe televizor apare WhatsApp-ul cu un mesaj de la un tip, Bogdan: «Bună, ce faci, mai eşti acolo?». Ea răspunde: «Încă sunt aici, iubire, vorbim după!». Crede-mă că în momentul ăla mi-a plecat pământul de sub picioare! Mă uitam în dreapta, mă uitam în stânga – toată lumea se uita la televizor şi nu le venea să creadă. Ea era în cameră, dar nu ştia ce se întâmplă în jur! Era la masă, lângă mine, când vorbea cu ăla! Nu era în baie, nu se ascundea! Asta m-a enervat cel mai mult! Să fi avut măcar puţină decenţă, să se ascundă! În momentul ăla, ea ridică capul, se uită la mine, zâmbeşte, dar tot nu realizează că noi ne uităm la televizor. Şi îi zic: «Cu cine dracu’ vorbeşti? Cu Bogdan, cu iubire?». (…) A şters tot şi a început să se bâlbâie: că a greşit, că nu trebuia să trimită, că nu-i adevărat! Băi, băi… eram patru oameni şi toată lumea a văzut! I-am zis: «N-ai nici măcar un pic de respect, să schimbi mesaje cu prostu’ ăla, cu mine de mână?». În momentul ăla, m-am pierdut total şi totul s-a prăbuşit: planuri, copii, căsătorie… Totul a murit! Ea, Alina Crişan, mi-a furat doi ani din viaţă! Asta doare cel mai mult!”, povestea DDY Nunes într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Ulterior, Alina Crişan l-a acuzat pe DDY Nunes că i-a vandalizat maşina. „Nu sunt genul de persoană care să îşi spele rufele în public, eram deja ca doi străini de multă vreme, uneori nu ne vorbeam cu zilele. (…) Problema mea în acest moment este să-mi recuperez banii care mi-au dispărut din casă şi să-mi refac maşina care mi-a fost vandalizată. Bineînţeles, o să acţionez în instanţă!”, mărturisea Alina Crişan. (VEZI AICI: Cum am pozat-o pe Alina Crişan la o lună după scandalul cu DDY Nunes! Şi-a acuzat fostul iubit că i-a vandalizat maşina, dar…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...