Familia lui Michael Schumacher este devastata de anuntul primit. Fanii se roaga

Publicat: 27/01/2014 | 18:45
Familia lui Michael Schumacher este devastata de anuntul primit. Fanii se roaga

MICHAEL SCHUMACHER ramane in coma. La patru saptamani dupa accidentul la schi suferit de Michael Schumacher, fostul medic sef al Formulei 1, Gary Hartstein, s-a exprimat pe blogul sau.

MICHAEL SCHUMACHER incepe sa intepeneasca. Medicii intampina noi probleme

Potrivit tabloidului britanic Mirror, neurochirurgii de la spitalul din Grenoble nu au prezentat inca o data cand fostul pilot va fi scos din starea de coma, iar unii experti se tem ca el va ramane intr-o stare vegetativa pentru tot restul vietii.

Vezi si VIDEO: Reconstituirea teribilului accident al lui Michael Schumacher

Medicul Gary Hartstein se bazeaza pe buletinele de sanatate oficiale comunicate de anturajul lui Schumacher. El subliniaza mai multe elemente pozitive, in special faptul ca un hematom din partea dreapta a fost inlaturat cu succes in urma celei de-a doua interventii chirurgicale suferite de Schumacher. Din pacate, mai sunt si alte hematoame care persista, in partea stanga, dar si in centrul creierului.

Vezi si Fotografie inedita de la accidentul lui Michael Schumacher. A fost facuta imediat dupa cazatura

Or aceasta din urma zona este extrem de importanta: ea este cea care gestioneaza in special constienta, simtul, controlul asupra presiunii sangvine, respiratia sau deglutitia. In partea stanga se afla functionalitatile limbii, de exemplu.

Afla mai multe detalii despre starea de sanatate al lui Michael Schumacher pe RomaniaTV.net

Citește și...