Fiica Madonnei, cu sânii goi și cu păr la subraț! Lourdes Leon a venit așa pe covorul roșu

Publicat: 07/11/2018 | 07:55
Fiica Madonnei, cu sânii goi și cu păr la subraț! Lourdes Leon a venit așa pe covorul roșu

Lourdes Leon nu vrea să se urmeze rigorile la care sunt supuse femeile de către societate! Fiica de 22 de ani a Madonnei crede că dacă bărbații pot să stea fără să se epileze și femeile au acest drept. Lourdes a participat luni (5 noiembrie) la Vogue Fashion Fund Awards, în New York.

Lourdes Leon a fost o apariție greu de ignorat! Fiica Madonnei a purtat o rochie albă din voal, iar în partea de sus materialul transparent i-a lăsat sânii la vedere. Mai mult, ea a venit pe covorul roșu cu păr pe picioare și la subraț.

Lourdes Leon nu se epilează

Exentrica brunetă nu este la prima apariție de acest gen! Lourdes Leon pare că ține cu tot dinadinsul să își depășească mama la capitolul vestimentație și apariții extravaganter pe covorul roșu. Fiica Madonnei a împlinit în această toamnă 22 de ani. Mama ei o susține în tot ceea ce face, iar cele două au o relație minunată. (Citește și Lourdes Leon, excentrica fiică a Madonnei, nu se dezminte! Cu sânii la vedere și cu păr pe picioare)

Lourdes Leon este cel mai mare dintre cei doi copii biologici ai Madonnei. Diva mai are patru micuţi adoptaţi din Malawi, iar tatăl ei este Carlos Leon, un instructor de fitness cu care cântăreaţa a avut o relaţie între anii 1995 şi 1997.