Filmul incredibil al morții tânărului care a atacat polițiștii într-un hotel din București. „Înarmat cu o foarfecă și o sulă, a lovit…”

Autor:
Publicat: 22/04/2020 | 16:32

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmul incredibil al morții tânărului care a atacat polițiștii într-un hotel din București, în noaptea de marți spre miercuri. Potrivit unor surse din apropierea anchetei, finalul tragic a venit după ce agresorul ar fi dat să înfigă o foarfecă într-un polițist, episod succedat de o urmărire ca în filme, cu lifturile. Detaliile sunt bulversante.

La întreaga „operațiune”, derulată la hotelul Monte Carlo din Capitală, au participat patru polițiști, potrivit unor surse din Poliție. Agenții au ajuns la fața locului după ce au fost alertați, prin 112, că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

Scene ca într-un film de groază, la un hotel din Capitală

Obiectele ascuțite erau, potrivit surselor citate, o foarfecă și o sulă (unealtă de găurit, formată dintr-un ac lung și gros, fixat într-un mâner). Când polițiștii au ajuns la fața locului, tânărul se afla într-unul din lifturi. „Înarmat cu o foarfecă și o sulă, a lovit agenții”, ne-au relatat sursele noastre.

DEZVĂLUIRI. Cine este bărbatul împușcat de polițiști. Este „teroristul” care a intrat intenționat cu mașina în poarta de la Palatul Victoria

„Atacatorul, în chiloți și înarmat cu sula, s-a repezit la ei”

Polițiștii au intrat după suspect în lift, moment în care, la înghesuială, individul a dat să înfigă foarfeca într-unul dintre agenți. Chiar atunci, foarfeca i-a scăpat din mână agresorului. Deși rănit, polițistul a reușit să împingă foarfeca din lift, cu piciorul, afară. Momentele de derută au fost suficiente pentru tânăr să îi împingă pe polițiști și să fugă singur, cu liftul.

Episodul halucinant a fost succedat de o urmărire ca în filme, cu lifturile, până la etajul 13. „Doi polițiști au luat-o după el cu al doilea lift, în timp ce alți doi au plecat pe scări. La etajul 13, atacatorul, în chiloți și înarmat cu sula, s-a repezit la ei”, au precizat sursele citate. (VEZI AICI: Informații noi în cazul polițistului din Pitești care și-a împușcat copilul de 3 ani)

A fost momentul în care un agent tânăr, proaspăt angajat în Poliție, a scos pistolul Carpați și a tras toate gloanțele. Din șase proiectile, trei l-au atins pe atacator. Potrivit acelorași surse, tânărul locuia chiar în hotel, în apartamentul surorii sale. După ce a fost împușcat, tânărul a fost transportat urgent la Spitalul de Urgență Elias, însă medicii nu au reușit să-l salveze. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Cine este bărbatul împușcat

Tânărul și-a pierdut viața în urma rănilor

Tânărul care și-a pierdut viața miercuri este Alexandru Gâzdac, un fost jurnalist care, în 2016, a fost reținut după ce a intrat intenționat cu mașina în gardul Palatului Victoria. Când a fost imobilizat, și-a strigat numele și a spus că gestul său a fost „un manifest cu privire la amenințările teroriste asupra României”. Instanța l-a obligat, la vremea respectivă, la tratament medical de specialitate.

INCIDENT. Bărbat împușcat mortal de polițiști într-un hotel din București. A tăiat, cu foarfeca, un agent al Secției 5! VIDEO

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)