În urmă cu trei ani, o ţară întreagă era zguduită de cazul Ioanei Condea, o tânără care a fost bătută cu bestialitate de către un proxenet. După ce a stat aproape doi ani în comă, tânăra se simte mai bine, iar medicii fac tot posibilul să o ajute să se recupereze în totalitate. Copilaşul ei a crescut, între timp, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă cele mai noi imagini cu micuţul. (VEZI ŞI: Veşti despre românca mutilată de un proxenet. Ce i-au recomandat medicii germani Ioanei Condea: ”Trebuie să…”)

De când Ioana este în spital, mama ei, Graţiela Condea, s-a ocupat de creşterea băieţelului, care este foarte fericit şi entuziasmat că a început grădiniţa. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată cele mai recente imagini cu micuţul Ionuţ, pregătit să înceapă un nou an.

Aflat la o vârstă fragedă, băieţelul tinerei nu pare să ştie foarte multe despre mămica lui, pe care nu a apucat să o cunoască foarte bine. Până acum, bunica i-a spus celui mic că mama lui e plecată la muncă în străinătate, tocmai pentru a nu-i încărca sufletul de copil cu aşa un necaz.

Din 2014, Ioana Condea e internată în Germania

Ioana Condea a fost bătută cu bestialitate de un proxenet în 2014, iar de atunci se află într-un spital din Germania. Tânăra s-a aflat o perioadă îndelungată în comă, iar la un moment dat medicii nu mai aveau nicio speranţă că o pot salva, spre disperarea familiei. (CITEŞTE AICI: Fiica ei şi-a revenit din comă, dar…mama Ioanei Condea îşi strigă durerea: ”Am învăţat să…”)

Părinţii Ioanei Condea susţin că o prietenă din copilărie i-a promis fetei că o va ajuta să-şi găsească un loc de muncă în Germania, ca menajeră, iar ea, naivă, a acceptat, fără să-şi dea seama de intenţiile reale ale acesteia. Respectiva tânără i-a plătit inclusiv biletul de avion. Visul frumos, din păcate, s-a terminat în clipa în care Ioana a ajuns acolo, când a început calvarul. Picată în plasa proxeneţilor, tânăra a încercat să scape, dar a fost bătută îngrozitor chiar de către iubitul ei, care aproape a omorât-o. (Citeşte AICI întreaga poveste)

Citeste despre:ioana condea germania, fiul ioanei condea, ioana condea in coma, ioana condea spital, ioana condea proxenet


Share On Facebook