Ioana Condea, românca băgată în comă de un proxenet, se simte mai bine, iar în prezent îşi mişcă mâinile şi a început să mănânce, ajutată de personalul medical. Doctorii din Germania, acolo unde se află Ioana, fac tot posibilul pentru ca tânăra să îşi revină total, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, v-a oferit AICI detalii în exclusivitate. Însă, deşi Ioana Condea şi-a revenit din comă, mama tinerei îşi strigă în continuare durerea în singurul fel în care o mai poate face, fiindcă nu are posibilităţile financiare pentru a se deplasa în Germania. Femeia postează zilnic mesaje sfâşietoare pe contul ei de Facebook, încercând astfel să-şi mai aline din dorul de fiica ei. (VEZI ŞI: Am intrat în posesia fişei medicale a româncei mutilate de proxenet)

”Darul cel mai scump pe care îl avem în viaţă sunt copiii. Mama este singura fiinţă care te-a iubit la prima vedere şi te va iubi până la ultima suflare! O mamă uită, iartă, suferă, plânge şi te apără. O mamă este singura persoană care te iubeşte mai mult decât pe ea însăşi”, ”Am învăţat să-mi maschez durerea, să îndur suferinţa şi să nu mă mai împotrivesc destinului. Zâmbesc, chiar şi atunci când inima îmi plânge...”, ”O mamă rămâne mereu mamă! O mamă nu încetează niciodată să-şi facă griji pentru copilul ei chiar şi atunci când acesta devine la rândul lui părinte”, ”Copiii sunt unica putere care te împinge să mergi înainte chiar şi atunci când în interiorul tău simţi că nu mai poţi!”, sunt doar câteva dintre textele scrise cu durere în suflet de mama Ioanei Condea. (CITEŞTE ŞI: Pe pedeapsă a primit proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea. S-a pronunţat verdictul după trei ani)

Încă de când fiica ei a ajuns în stare gravă la spital, mama Ioanei Condea are grijă şi de băieţelul acesteia
Încă de când fiica ei a ajuns în stare gravă la spital, mama Ioanei Condea are grijă şi de băieţelul acesteia

Printre acestea, cea care a trecut prin infern după ce fiica ei a fost bătută cu bestialitate de un proxenet, a strecurat şi o serie de mesaje adresate direct Ioanei, prin care îi mărturiseşte cât de mult o iubeşte, dar şi că gândul ei este constant îndreptat spre Germania, ţara în care medicii se luptă pentru recuperarea completă a tinerei: ”Eşti departe, mami, şi nu te pot vedea, dar te port mereu în inimioara mea”, ”Fiica mea, te iubesc!”. Ori de câte ori a putut, femeia a fost alături de fiica ei, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. Mama tinerei declara anul trecut că a fost în Germania şi a văzut-o. „Am fost în Germania, am văzut-o. Fata şi-a revenit, s-a trezit din comă după doi ani. Medicii sunt şi ei încrezători şi optimişti“, spunea Graţiela Condea. (VEZI ŞI: Românca mutilată în Germania a devenit conştientă şi…COMUNICĂ PRIN SEMNE cu mama ei după 2 ani de comă! - EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

În urmă cu trei ani, o ţară întreagă era zguduită de cazul Ioanei Condea, o tânără care fusese bătută cu bestialitate de către un proxenet, imediat după ce a ajuns în Germania, acolo unde a fost obligată să se prostitueze. Tânăra a fost amăgită de proxenet, care este tot român, cu promisiunea unui loc de muncă în Germania, însă, în momentul în care a ajuns acolo, a început calvarul. Pentru că a refuzat să se prostitueze, fata a fost bătută cu bestialitate, şi a ajuns în comă la spital. Proxenetul a fost prins şi condamnat la închisoare. (NU RATA, AICI: Avem cele mai noi imagini cu fiul Ioanei Condea)

Citeste despre:ioana condea, ioana condea proxenet condamnat, erich mocanu asociatia aebs, donatii ioana condea, declaratii mama ioana condea, banii donatii gigi becali ioana condea


Share On Facebook