Fiul lui Jon Bon Jovi a fost infectat cu virusul COVID-19! Ce spune celebrul cântăreț despre starea de sănătate a lui Jacob. „Nu este de glumă…”

Autor:
Publicat: 13/08/2020 | 14:41
Fiul lui Jon Bon Jovi a fost infectat cu virusul COVID-19! Ce spune celebrul cântăreț despre starea de sănătate a lui Jacob. „Nu este de glumă…”

Fiul lui Jon Bon Jovi a fost infectat cu virusul COVID-19. Din fericire, coronavirusul nu s-a manifestat violet, iar Jacob a avut o formă ușoară a bolii. Însă, nu același noroc l-au avut și colegii de trupă ai cântărețului.

Jon Bon Jovi a vorbit deschis despre starea de sănătate a fiului său, dar și despre cum se simt membrii trupei sale, care au trecut prin aceeași boală. Jacob, în vârstă de 18 ani, a avut noroc iar virusul nu s-a manifestat într-o formă gravă. Tânărul s-a recuperat repede, iar coronavirusul i-a afectat doar zona intestinală.

 „La Jacob a fost ușor. A fost chiar la începutul bolii. A avut un tip de infecție care afectează zona intestinală”, a declarat Jon Bon Jovi. (CITEȘTE ȘI: PRINȚUL HARRY UIMEȘTE DIN NOU: A ÎNREGISTRAT O PIESĂ CU UN CELEBRU ROCKER)

Se pare că Jacob a contactat virusul de la niște prieteni, care au venit în vizită. La efectuarea testelor și ei au ieșit pozitivi pentru noul coronavirus. După acest eveniment neplăcut familia cântărețului a rămas în izolare. Nu au luat contact cu nimeni și au respectat toate măsurile impuse.

„Nu este de glumă”

Mai mult, se pare că și colegii de trupă ai lui Jon Bon Jovi au avut ghinionul de a contacta virusul. Însă spre deosebire de Jacob aceștia s-au confruntat cu probleme severe generate de virusul care a făcut o mulțime de victime. David Bryan, în vârstă de 58 de ani și Everett Bradley, în vârstă de 57 de ani, au avut complicații destul de grave, dar au reușit să depășească momentul. În prezent starea lor de sănătate este bună și nu se mai află în pericol.

După ce apropiații lui au trecut prin acest clipe grele, Jon Bon Jovi a realizat gravitatea situației și i-a îndemnat pe fanii săi să i-a lucrurile în serios și să se protejeze cât pot de bine. (VEZI ȘI: TOM HANKS ȘI RITA WILSON AU DEVENIT IMUNI ÎN FAȚA NOULUI CORONAVIRUS ȘI AU DONAT SÂNGE PENTRU CREAREA UNUI VACCIN ÎMPOTRIVA COVID-19)

„Am văzut mulți cunoscuți care și-au pierdut viața. Nu este de glumă cu asta. Purtați masca. Faceți ceea ce trebuie pentru că este cât se poate de real.”, a spus artistul.