Acasă » Exclusiv » Fiul lui Marcel Toader rupe tăcerea la 6 luni după ce și-a îngropat părintele: ”Trebuie să rezolv problemele cu datoriile! Regretul meu este că…”

Fiul lui Marcel Toader rupe tăcerea la 6 luni după ce și-a îngropat părintele: ”Trebuie să rezolv problemele cu datoriile! Regretul meu este că…”

De: Ramona Danciulescu 18/02/2020 | 23:20

Ziua de 3 august 2019 va rămâne mereu cea mai dureroasă pentru Maximilian. Tatăl său, Marcel Toader, a murit atunci după ce a suferit un infarct, iar totul s-a schimbat în viața fiului regretatului afacerist. 

A trecut jumătate de an de când Marcel Toader a murit, timp în care Maximilian a încercat să-și revină din șoc și să-și ducă viața mai departe. Cu griji pe umeri, datorii rămase în urma morții tatălui său și cu multe semne de întrebare, poate prea multe pentru un copil care nu a apucat să se bucure de clipe liniștite și a fost victima destinului nemilos, Maximilian Toader și-a deschis sufletul și a făcut declarații tulburătoare pentru site-ul nr. 1 din România. 

Moartea lui Marcel Toader a căzut ca un fulger în showbizul românesc, dar mai ales în familia regretatului afacerist. Mama acestuia a fost în stare de șoc la aflarea veștii, iar de atunci, își plânge neîncetat fiul și se roagă să-l reîntâlnească, la un moment dat. (NU RATA: FIUL LUI MARCEL TOADER, DISTRUS DUPĂ MOARTEA TATĂLUI SĂU)

„Nu poate trece peste durere…”

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Maximilian Toader a povestit cum se simte acum bunica lui, dar și cum încearcă să depășească șocul trăit în urma morții lui Marcel Toader, căci nu poate fi pe lume durere mai mare pentru un părinte, decât aceea de a-și vedea copilul în pământ. Max ne-a declarat că merge la Constanța ori de câte ori are ocazia, pentru a-i fi alături bunicii sale și pentru a-i mai alina puțin din suferință.

Marcel și Maximilian Toader, mândri unul de celălalt

„Se simte OK acum (mama lui Marcel Toader, n.r.), dar nu poate trece peste durerea provocată de moartea tatălui meu! Vorbesc în fiecare saptămână cu ea, și eu și mama mea, iar de vizitat încerc să ajung cât de des pot la Constanța”, a declarat, în esxclusivitate pentru cancan.ro, Maximilian Toader.

Datoriile tatălui îi apasă pe umeri

În urma morții lui Marcel Toader au rămas foarte multe lucruri nerezolvate. Maximilian a trebuit să dea piept cu greutățile, dar și cu datoriile pe care tatăl său nu a mai apucat să le plătească. Pentru că Marcel Toader se ocupa de mai multe afaceri, iar fiul său îl ajuta ori de câte ori avea ocazia, am vrut să știm de la Max în ce stadiu au rămas datoriile lui Marcel Toader, dar și afacerile pe care acesta le-a lăsat în urmă.

„În legătură cu afacerile tatălui meu, n-am mai luat lucrări pe acest plan pentru că trebuie să rezolv problemele cu datoriile, după mă pot hotărî dacă am să mai continui aceste afaceri pe care le-a lăsat tata în urmă”, a mai spus Maximilian Toader, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. Mai mult, oamenii știau că Marcel Toader avea foarte mulți prieteni, întâlniți, mai ales, în domeniul afacerilor de care se ocupa.

„Sunt foarte puțini față de câți «prieteni» a avut el”

Despre ei, fiul regretatului Marcel Toader ne-a povestit că mai ține legătura cu foarte puțini. Mai mult, Max a punctat faptul că numărul prietenilor tatălui său este mult mai mic în realitate și mai ales după moartea afaceristului. „Cu prietenii tatălui meu mai țin legătura, dar ca și număr sunt foarte puțini față de câți «prieteni» a avut el”, a mai declarat Maximilian Toader, cu un gust amar. (CITEȘTE ȘI: BĂTAIE INCREDIBILĂ PE APARTAMENTUL LUI MARCEL TOADER)

Pentru că moartea tatălui său a venit pe neașteptate, în sufletul lui Maximilian s-au instalat rapid și regretele. Fiul lui Marcel Toader recunoaște, cu durere în suflet, că și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp în compania tatălui său, să ducă la bun sfârșit toate planurile pe care le creionaseră împreună. „Cel mai mare regret pe care îl am în legătură cu tatăl meu este acela că nu mai este lângă mine și că visul de a construi un viitor frumos impreună nu se mai poate finaliza”, ne-a mai spus Maximilian Toader.

Maximilian regretă că nu a petrecut mai mult timp cu tatăl său

Fiul lui Marcel Toader a conchis că tot ceea ce își dorește, în perioada care urmează, este să trăiască frumos și să scape de toate problemele care îl apasă, de la moartea tatălui său.

„Ca planuri de viitor, vreau să închei toate problemele ce mi-au căzut pe cap în ultima perioadă, iar după aceea să-mi trăiesc viața exact cum m-a învățat el (fără regrete, cu respect față de oameni și să fiu respectat la rândul meu), pe scurt să trăiesc o viață frumoasă din toate punctele de vedere”, a mai declarat Maximilian Toader, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vrea ca anul 2020 să-i schimbe viața

Pentru că în 2019 a avut parte de cea mai cumplită pierdere, cea a tatălui său, Maximilian Toader a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars, că își dorește ca acest an să fie unul mult mai bun și să fie ferit de evenimente negative. „Îmi doresc ca anul 2020 să nu fie ca anul care a trecut. Am avut o discuție cu anumiți prieteni în iulie, că dom’ne va veni o perioadă foarte proastă. De atunci am lovit mașina, s-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea, a murit tatăl meu, dupa aceea la înmormântarea tatălui meu am aflat că a murit și un prieten, dupa aceea altei prietene îi moare tatăl. Sper să nu mai trec prin așa ceva”, a declarat Maximilian Toader, pentru Antena Stars.

Nu a rămas cu nimic în urma morții tatălui său

Moartea lui Marcel Toader nu numai că i-a adus multă suferință lui Maximilian, dar l-a pus și în fața unor probleme pe care nu era pregătit să le înfrunte. Așa cum era de așteptat, la momentul respectiv, toată lumea s-a întrebat cu ce a rămas fiul regretatului afacerist, după moartea tatălui său. Extrem de sincer și deschis, așa cum era și Marcel Toader, Max a declarat, tot la Antena Stars, că nu a rămas cu nimic în urma pierderii suferite și nici nu poate face succesiunea, din cauza faptului că va moșteni toate datoriile tatălui său. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A GABRIELEI CRISTEADUPĂ CE MARCEL TOADER A MURIT)

Marcel Toader și Maximilian, tată și fiu

„Este o situaţie foarte complicată, deoarece sunt anumite datorii din punct de vedere juridic pe acea firmă, iar eu nu pot să fac succesiunea, pentru că aş moşteni şi toate datoriile. Pentru că succesiunea se face în felul următor: iei tot ce are el, şi cu bune şi cu rele. Şi datorii şi tot ce avea pe numele lui. Iar eu nu pot să mă bucur de munca tatălui meu, nu pot să mă bucur de ce a rămas în urma din punct de vedere material. Eu nu am rămas cu nimic deocamdată…

Din punct de vedere legal, pot să locuiesc acolo. Apartamentul este pe o firmă, firma este în insolvenţă, iar pentru a plăti creditorii trebuie să vând apartamentul, dar nu pot face succesiunea. Datoriile se ridică la 150 de mii de euro, iar preţul apartamentului este de 200.000 de euro. Dar apartamentul intrând în vânzare scade de fiecare dată, cu 10%. Am apelat la anumiţi prieteni care se gândesc să îl cumpere ei, ca să pot achita datoriile”, a mai spus Maximilian, la Antena Stars, acum ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate în carieră
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări