Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer. Anunțul făcut de vedeta Pro TV

Publicat: 21/02/2019 | 16:37

Florin Călinescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, a fost diagnosticat cu cancer. Vedeta Pro Tv a făcut anunțul!

Florin Călinescu a fost extrem de discret atunci când a venit vorba de viața lui personală. Cu zâmbetul pe buze, pus pe șotii și uneori sarcastic, vedeta TV a mărturisit abia acum clipele grele prin care a trecut la un moment dat. Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer la piele și a suferit o intervenție chirurgicală în zona nasului. (CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU, REACȚIE ULUITOARE DUPĂ NUMĂRUL DENISEI: ”GAZAȚI-O, CULCAȚI-O LA PĂMÂNT!”)

“N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a mărturisit Florin Călinescu.

Medicii au decis să îl opereze pe Florin Călinescu. I-au extirpat tumora și s-au asigurat că totul este în regulă. După intervenția chirurgicală, Florin Călinescu a rămas cu o cicatrice la nas, dar pe care a înlăturat-o cu ajutorul laserului. (VEZI ȘI: FLORIN CĂLINESCU, CĂTRE SOȚIA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: “ANDRA, EȘTI ÎNSĂRCINATĂ”)

”Această tumoră nu pune viața în pericol imediat, dar, ignorată, ajunge să penetreze structura osoasă și să pătrundă până la creier. De cele mai multe ori, această formă de cancer de piele produce mutilări, cu ulcerații foarte mari, până la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor și a țesuturilor alăturate tumorii atunci când evoluează necontrolat sau când este tratată insuficient”, a declarat dr. Mihaela Leventer, medicul dermatolog care l-a operat pe Florin Călinescu, notează Click.

Cine este Florin Călinescu

Florin Călinescu este un actor român de teatru și de film și realizator de emisiuni de televiziune. A absolvit secția umanistă a Liceului C.D. Loga în 1975 și UNATC-ul. A debutat în cinematografie în anul 1981 în “Lumini și umbre”. A colaborat des cu regizorul Nae Caranfil, care l-a distribuit în filme precum “E pericoloso sporgersi”, “Asfalt Tango” și “Filantropica”, jucându-se pe sine în ultimul film ca prezentator al variantei fictive a emisiunii Chestiunea Zilei. (NU RATA: PRIMELE FILMARI DE PAPARAZZI CU FLORIN CALINESCU IN ROL DE SOCRU)

La începutul anilor ‘90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea “Duminicile celor singuri” de la Pro FM. În 1996 a ajuns la PRO TV, unde a realizat emisiunea “Ora șapte, bună dimineața”, urmată de Chestiunea Zilei între 1997 – 2001 și 2003. În 2000 primește titlul de cetățean de onoare al municipiului Timișoara. În 2001 este numit director general al postului Tele 7 abc. În 2003 a devenit directorul ziarului Știrea zilei. Revine în 2003 la Pro TV unde prezintă emisiunea Procesul etapei, timp de un an. Între 2005 și 2007 a fost realizatorul emisiunii „Om la om” de la TV Sport.

În 2008 a candidat din partea PNL pentru un loc de senator în colegiul nr. 4 din Argeș, dar nu a fost ales. Între anii 2000 și 2014 a fost director al Teatrului Mic. Deține un restaurant și mai multe firme. A fost căsătorit timp de 27 de ani cu actrița Ana-Maria Călinescu (28 februarie 1958 – 28 februarie 2005) până la moartea acesteia, cu care a avut doi fii: Luca și Petru. Din 2015 este jurat al emisiunii Românii au talent.

 

Citește și...