Florin Călinescu l-a umilit pe Mihai Petre în direct la Românii au Talent: „Ai un limbaj ieftin și limitat. Ești un…”

Publicat: 13/04/2019 | 09:26
Florin Călinescu l-a umilit pe Mihai Petre în direct la Românii au Talent: „Ai un limbaj ieftin și limitat. Ești un…”

Florin Călinescu și Mihai Petre sunt două vedete cu personalitate debordantă și, uneori, pot ieși scântei la ”contactul” dintre ele. Așa s-a întâmplat și în ultima ediție a show-ului de succes ”Românii au talent”. 

Sînziana Oslobanu a interpretat o doină pe scena talent-show-ului, iar acesta a fost punctul de plecare al polemicii dintre cei doi jurați. Florin Călinescu și Mihai Petru au avut păreri diferite în ceea ce privește momentul respectiv, primul dintre ei considerându-l mult prea trist pentru o astfel de emisiune, în timp ce colegul de jurizare a susținut exact contrariul.

„În emisiunea asta trebuie sa veniți cu veselie, nu cu mortăciuni. Punct ”, i-a spus Florin Călinescu tinerei concurente.

Citește și: CAUZA MORȚII EMMEI NEAGU. DE CE A MURIT “PRINȚESA” DE LA ROMÂNII AU TALENT LA DOAR 15 ANI

„Puștiule, vezi că esti cu 10 ture de stadion în spatele meu”

Mihai Petre a fost de altă părere, însă, iar Florin Călinescu ”s-a ambalat”. „Puștiule, vezi că esti cu 10 ture de stadion în spatele meu. Aici e creier. Nu mai da cu mâna. Atâta știi să faci. Să te repeți. Până nu pune el pe mort marama asta, nu se lasă. Ești nebun la cap. Tu știi că o freci, dar te las în pace. Aici nu poți să faci ce vrei. Te crezi buricul pământului. Discutăm în pauză. Ai un limbaj ieftin și limitat”, i-a spus Florin Călinescu revoltat lui Mihai Petre.

Mihai Petre a reacționat imediat, iar nevozitatea i s-a putut citi în glas: „Fac ce vreau aici. Continui exact cu ideea mea. E deja urât. Aici pot să fac ce vreau. Nu m-am făcut de c***t, stai liniștit”.

Citește și...