Cauza morții Emmei Neagu. De ce a murit “prințesa” de la Românii au Talent la doar 15 ani

Publicat: 12/04/2019 | 14:15

Cauza morții Emmei Neagu, supranumită “prințesa” de la “Românii au talent”. Gimnasta de 15 ani, care a impresionat o lume întreagă cu povestea ei de viață, a fost diagnosticată în urmă cu aproape trei ani cu temutul cancer osos. Și… din nefericire, deși a decis să își amputeze piciorul drept ca să poată scăpa de boală și să continue să danseze, destinul a fost nemilos cu ea.

Citește și: Mesaj sfâșietor în memoria Emmei Neagu, fostă concurentă de la Românii au Talent: “Numele tău va trăi prin intermediul viitoarei mele fiice”

Emma Neagu, ținută pe morfină în ultimele zile de viață

Oficial, nu se știe care este cauza morții a Emmei Neagu, însă, în cadrul ediției din 8 februarie 2019 a emisiunii “Românii au talent”, dar mama ei a mărturisit că, la finalul anului trecut, medicii i-au descoperit o problemă medicală în urma unui consult. “În decembrie, pe 20 decembrie, a mai ieșit ceva la radiografie. Ea a mai avut două operații la plămâni”, a declarat mama adolescentei în culisele show-ului de la Pro TV.

Citește și: Ultima postare făcută pe Facebook de Emma Neagu de la Românii au Talent înainte să moară. Ce a scris pe 28 martie

Într-o postare făcută publică de o asociație din America, din care Emma Neagu făcea parte, reprezentanții au dezvăluit ce discuții au avut cu adolescenta înainte să moară. “(…). Emma a fost o lumină strălucitoare, care a avut o pasiune pentru dans și gimnastică. Ea ne-a spus recent că avea mari dureri și că gimnastica și dansul nu mai sunt «pe radarul său». Ne-a scris: «Sunt ținută pe morfină și asta e. Efectiv nu am alte opțiuni de tratament💔💔💔». Noi suntem foarte triști pentru vestea primită, însă nu avem niciun dubiu că Emma este în Rai și face roata și flipsuri în timp ce noi facem această postare. Vă rog să lăsați un mesaj pentru familia Emmei”, au scris oficialii de la TheTruth365 – o asociație care susține copiii care luptă împotriva tuturor formelor de cancer.

Vă reamintim că Emma Neagu, una dintre concurentele de la “Românii au talent” 2019, a trecut în etapa următoare cu câte un “DA!” din partea juraților.

Citește și...