Pro TV, prima reacție după ce Emma Neagu a murit la doar 15 ani. Ce s-a întâmplat la Românii au talent

Publicat: 12/04/2019 | 15:10
Pro TV, prima reacție după ce Emma Neagu a murit la doar 15 ani. Ce s-a întâmplat la Românii au talent

Emma Neagu, una dintre cele mai înzestrate concurente care au urcat pe scena emisiunii “Românii au talent”, a încetat din viață în urmă cu cinci zile, însă abia astăzi vestea tristă a ajuns în România. Adolescenta locuia în Toronto, Canada împreună cu familia sa, iar în 2017, a fost diagnosticată cu cancer osos, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul drept. Ea a impresionat-o pe fosta gimnastă Nadia Comăneci cu talentul, ambiția și puterea pe care o avea.

Cu puțin timp în urmă, pe site-ul protv.ro a a fost postată o primă reacție după ce Emma Neagu a murit la doar 15 ani.

”Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, a reușit să facă performanță încă de mică. A murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde copila s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor cu acelaşi diagnostic. Emma a dansat senzațional la “Românii au talent”, în ciuda faptului că avea un picior amputat.  La “Românii au talent”, Emma a impresionat juraţii, aşa cum a impresionat o ţară întreagă”.

Pe pagina de Facebook a Pro TV, foarte mulți internauți și-au exporimat regretele pentru o asemenea pierdere și au transmis condoleanțe.

”Dincolo de orice închipuire”

”Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, spunea Florin Călinescu după ce a urmărit prestația Emmei la ”Românii au talent”.

”Este admirabil mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc”, spunea și Andra, foarte impresionată de viața și atitudinea Emmei.
Citește și...