Ultima postare făcută pe Facebook de Emma Neagu de la Românii au Talent înainte să moară. Ce a scris pe 27 martie

Publicat: 12/04/2019 | 14:55

Ultima postare făcută de Emma Neagu pe pagina sa oficială de Facebook este cutremurătoare. Mesajul transmis de fosta concurentă de la “Românii au talent” a sfâșiat inimi a milioane de oameni… mulți dintre ei considerând că este o ultimă dorință… 

Citește și: Mesaj sfâșietor în memoria Emmei Neagu, fostă concurentă de la Românii au Talent: “Numele tău va trăi prin intermediul viitoarei mele fiice”

Ultima postare făcută de Emma Neagu pe Facebook înainte să moară

Înzestrata adolescentă, care a dat pe scena de la “Românii au talent” o lecție de viață, ce nu va fi uitată prea curând, a făcut ultima postare la finalul lunii trecute, mai exact pe 27 martie. Aflată pe patul suferinței și cu dureri insuportabile, ea a tras un semnal de alarmă în legătură cu numărul mare de copii diagnosticați cu cancer.

“Nu putem să strângem bani pentru altceva, să spunem pentru cercetarea cancerului la copii???? Chiar trebuie să fie întotdeauna despre #CercetăriPentruCancerLaSân și totul despre #PanglicaRoz??? Când vine vorba despre copii, cumva se pare că ne întoarcem spatele și uităm că este cauza principală a morții în rândul copiilor #NuToateTipurileDeCancerSuntRoz #CopilăriaCuCancerNuERară #MaiMultDe4” este mesajul scris de Emma Neagu, după ce a distribuit o postare făcută de o companie de ceaiuri din Canada.

Citește și: Pro TV, prima reacție după ce Emma Neagu a murit la doar 15 ani

În ultimele zile de viață, Emma Neagu a fost ținută pe morfină. Într-un mesaj făcut public de o asociație din America, din care Emma Neagu făcea parte, reprezentanții au dezvăluit ce discuții au avut cu adolescenta înainte să moară. “(…). Emma a fost o lumină strălucitoare, care a avut o pasiune pentru dans și gimnastică. Ea ne-a spus recent că avea mari dureri și că gimnastica și dansul nu mai sunt «pe radarul său». Ne-a scris: «Sunt ținută pe morfină și asta e. Efectiv nu am alte opțiuni de tratament💔💔💔». Noi suntem foarte triști pentru vestea primită, însă nu avem niciun dubiu că Emma este în Rai și face roata și flipsuri în timp ce noi facem această postare. Vă rog să lăsați un mesaj pentru familia Emmei”, au scris oficialii de la TheTruth365 – o asociație care susține copiii care luptă împotriva tuturor formelor de cancer.

Vă reamintim că Emma Neagu, una dintre concurentele de la “Românii au talent” 2019, a trecut în etapa următoare cu câte un “DA!” din partea juraților.

Citește și...