Florin Piersic & soția, ceartă cu plânsete la petrecerea unui prieten de familie! Filmări exclusive

Publicat: 11/02/2019 | 23:26

Rare sunt momentele în care actuala soţie a lui Florin Piersic (83 de ani) se arată lumii. Anna Torok (75 de ani), o doamnă superbă, atât de preţioasă ochiului, pe care marele actor a ţinut-o, să zicem… numai pentru el, a oferit un moment unic, dar trist în acelaşi timp: a plâns în pragul unei petreceri, după ce ar fi fost… dojenită de soţ. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile, în exclusivitate.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că marele actor Florin Piersic a fost şi este iubitor de frumos. Un bărbat şarmant şi foarte talentat, care s-a bucurat de ce i-a oferit viaţa.

(Citeşte şi: FLORIN PIERSIC, MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE DE ZIUA LUI DE NAȘTERE)

Mai în glumă, mai în serios, Florin Piersic a dezvăluit şi detalii intime din timpul idilelor de odinioară, el fiind căsătorit de trei ori. Şi se pare că a treia oară a fost cu noroc. Anna Torok, actuala lui parteneră, a reuşit să-l îmblânzească pe “haiduc” şi are grijă de el şi acum ca de ochii din cap. Cei doi s-au cunoscut în 1986, în timpul unui zbor, iar cinci ani mai târziu s-au căsătorit. Anna, de profesie contabilă, a găsit ecuaţia perfectă şi pentru o căsnicie fericită.

Florin Piersic şi soţia s-au retras departe de lume

Cei doi locuiesc într-o căsuţă cochetă, în Cluj, de pe malul Someşului, şi chiar dacă se arată din ce în ce mai rar publicului, onorează aproape fiecare invitaţie la evenimentele celor dragi. Aşa s-a întâmplat și recent, atunci când au fost chemaţi la o petrecere de onomastică, organizată la un restaurant aflat la ieşirea din oraş.

(VEZI AICI: Cele mai cunoscute filme în care a jucat Florin Piersic)

Maestrul şi frumoasa lui soţie s-au pregătit timp de câteva ore pentru această ieşire. Niciunul dintre ei nu şi-a pierdut eleganţa, ba, dimpotrivă, au avut grijă mare la ţinută. Drept dovadă, atunci când au terminat pregătirile, actorul a sunat un prieten de familie pentru a veni cu maşina, ca să-i conducă la local. Cel din urmă a avut și „sarcina” să-i aranjeze actorului sacoul în maşină, pe bancheta din spate, astfel încât să nu ajungă şifonat. Zis şi făcut. S-au urcat toţi trei în maşină şi au plecat spre petrecere.

Nimic nu avea să prevestească incidentul care avea să-l scoată din sărite pe Florin Piersic
Nimic nu avea să prevestească incidentul care a părut să-l scoată din sărite pe Florin Piersic

Toate bune şi frumoase, Piersic şi soţia au ajuns cu zâmbetul pe buze la restaurant, Anna Torok îmbrăcată cu o haină de blană  superbă, actorul, cum altfel decât la patru ace. După ce au coborât din maşină, s-au îmbrăţişat cu prietenii care îi aşteptau cu sufletul la gură, şi toată lumea a fost bucuroasă de revedere. Dintr-o dată, parcă s-a rupt cerul deasupra lui Florin Piersic!

Şi-a făcut soţia să plângă

Actorul s-a schimbat la faţă şi a căutat-o din priviri pe soţia lui, atunci când şi-a dat seama că au uitat cadoul acasă! Vizibil nervos, a început să gesticuleze şi să-şi dojenească soţia, iar firava Anna Torok a izbucnit în plâns!

Unul dintre apropiați a încercat să o liniştească pe frumoasa doamnă, evident, explicându-i că nu este o problemă atât de gravă, dar ea parcă nici nu voia să audă. Acest mic incident nu le-a stricat însă pofta de distracţie, iar cei doi s-au bucurat ore bune de compania prietenilor. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FLORIN PIERSIC? MAESTRUL A SLĂBIT ENORM ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...