Florin Salam părăsește România pentru câteva luni bune. Unde va încerca să uite de toate problemele

Publicat: 20/11/2018 | 09:18

Florin Salam a luat o decizie radicală, după ce toamna asta el a fost implicat într-un nou scandal cu interlopi. Celebrul manelist va părăsi țara și va încerca să se detașeze de toate experiențele neplăcute trăite anul acesta: atât cele din carieră, cât și cele din viața privată.

Citește și: Roxana Dobre a plecat de acasă la o săptămână după ce Cancan.ro a făcut publică poza în care Florin Salam apare lângă o puștoaică dezbrăcată complet

În vârstă de 39 de ani, Florin Salam va pleca din România până în primăvara anului viitor. Informația a fost făcută publică de prieteni apropiați de-ai îndrăgitului manelist, care a devenit de o lună bunic pentru prima dată, iar partenera lui, Roxana Dobre, i-a dăruit în vara acestui an un fiu. Fratele Raniei și al lui Jacqueline se numește Simon Ștefan – cel din urmă prenume, fiind un omagiu adus în memoria fostei soții a lui Florin Salam, Ștefania. De altfel, așa a procedat și Betty – fiul ei și al soțului său, Cătălin Vișănescu a primit numele: Matthias Ștefan

“Va îmbina utilul cu plăcutul. Pleacă în vacanţă ca să se relaxeze, dar va cânta şi la unele evenimente private, dincolo de Ocean. Consideră că trebuie să ia o pauză în România. Va sta în SUA până prin februarie-martie”, au dezvăluit surse din anturajul manelistului, potrivit spynews.ro.

Ieri, Florin Salam a făcut public un nou mesaj care are legătură cu incidentul neplăcut din Italia.

“Ai știut să dai cu pumnul, / Acum eu o fac pe nebunul. (…) Vă spun un secret: valoarea nu stă într-un pumn, valoarea adevărată stă la cei cu cap. Şi cu un bun simț. Lăsat de la Dumnezeu. Fiecare mai greșește și trebuie iertat. Pe ce-l care îți vrea răul. Dar Dumnezeu dă la fiecare după inimă. Eu nu fac rău nimănui. Niciodată… Din contră, ajut cât pot şi eu. Îmi fac meseria, să îmi cresc copiii”, a scris Florin Salam pe rețelele de socializare.

Citește și: Primele declarații ale lui Florin Salam după ce a fost bătut la Milano: ”Mi-a fost teamă…”

Florin Salam și Roxana Dobre, împreună de 4 ani

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și celebrul manelist a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Artistul are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară pe 8 iulie.

Citește și: Florin Salam s-a botezat în Iordan!

Manelistul mai are doi copii din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer: Dany şi Betty (n.: 28 august 2018). Prima iubire a lui a încetat din viață pe 12 aprilie 2009 – avea doar 27 de ani, iar eforturile artistului și ale familiei sale de a o salva au fost în zadar.

Fata cea mare a lui Florin Salam este cântăreață și s-a căsătorit anul acesta cu alesul inimii sale. Ceremonia civilă a lui Betty și a lui Cătălin Vișănescu a avut loc pe 22 iunie. Ei au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Anul viitor, artista și soțul său vor face nunta.