Fosta asistentă a lui Capatos a trăit un coşmar în timpul filmărilor. Daniela Crudu, declaraţii-şoc despre ”Asia Express”: ”Am cedat psihic!”

Publicat: 13/01/2018 | 00:00

Daniela Crudu a trăit un adevărat coşmar în timpul filmărilor la reality-showul ”Asia Express”! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are declaraţii exclusive de la fosta asistentă a lui Dan Capatos, care a mărturisit că nu se aştepta să trăiască aşa ceva şi că a cedat psihic în timpul filmărilor. (VEZI ŞI: Asistenta TV s-a despărţit şi de ultimul iubit şi… Am filmat-o pe Cruduţa în amor cu faimosul hacker care a spart serverul NASA!)

Daniela Crudu a acceptat provocarea de a participa la competiţia ”Asia Express” alături de buna ei prietenă, Vica Blochina, convinsă de prieteni apropiaţi şi încurajată chiar de fostul ei şef, Dan Capatos. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: EXCLUSIV! Mesaje şocante! Iubitul părăsit i-a dat ultimatum Cruduţei: ”Dacă nu te întorci la mine, MĂ SINUCID!”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că fosta asistentă TV a trăit un adevărat şoc atunci când a ajuns în Asia şi a realizat în ce s-a băgat. Bruneta a cedat fizic şi psihic în timpul filmărilor şi s-a dezlănţuit.

”A fost foarte greu, dacă ştiam că e aşa nu m-aş fi dus în viaţa mea. Eu nu fusesem niciodată plecată aşa departe şi am zis să o fac şi pe asta. Dar a fost îngrozitor de greu. Pur şi simplu am cedat psihic, chiar după prima săptămână. Nu am mai rezistat nici fizic, nici psihic. În primul rând pentru că eram foarte obosită, ne trezeam zilnic la 4-5 dimineaţa şi trebuia să facem sute de kilometri zilnic, cu autostopul. Producătorii au fost ai lor şi au fost extrem de stricţi. Eram ca la armată. Ne urmăreau fiecare mişcare, ca nu cumva să facem ceva greşit. După primele două zile în care ne-au lăsat să ne acomodăm, ne-au chemat la şedinţă şi când ne-am întors în camere ne luaseră tot: bani, telefoane… M-au văzut într-o seară că mi-am făcut un 3 în 1 şi m-au întrebat de unde îl am, că nu ştiau cum am făcut rost de el. Veneau în inspecţie, ne controlau în ghiozdane ca să vadă ce avem. Aici a fost vorba despre un adevărat concurs, competiţie pe bune. Dacă nu ar fi fost totul pe bune, nu am fi fost aşa nervoşi, agitaţi şi nu ne-ar fi putut surprinde reacţiile naturale. A ieşit circ mare! Trimite un om să se descurce cu 1 euro/zi, timp de 5 săptămâni, într-o adevărată sălbăticie. Du-te în sălbăticie şi înţelege-te cu sălbaticii ăia! Nu înţelegeam nimic! Sunt inculţi, na! Mi-am cărat păcatele cu ghiozdanul ăla. Nu m-am aşteptat la aşa ceva”, i-a mărturisit Daniela Crudu unei prietene apropiate, care a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, prin ce coşmar a trecut fosta asistentă a lui Dan Capatos.

Prietena Danielei a mai spus că, în cadrul reality-showului ”Asia Express”, românii vor cunoaşte o altă faţă a Cruduţei: ”Cei care o să se uite la emisiune o să aibă ocazia să vadă o altă faţă a Cruduţei. Pe ea nu a văzut-o nimeni până acum nervoasă. Niciodată! Şi mai ales la TV! Sau să se certe cu cineva, dar aici… Daniela e fericită că a rezistat cinci săptămâni în competiţie şi spune că a fost o adevărată lecţie de viaţă, iar acum simte că nimic nu o mai poate doborî şi că se poate descurca în orice situaţie”. (CITEŞTE ŞI: Daniela Crudu, în vacanţă cu iubitul tinerel! Unde a dus-o Radu Maricuţa)

”Asia Express” va începe în primăvară

Asia Express este un reality show care va începe în primăvara anului 2018 pe Antena 1. Formatul emisiunii duce aventura la un alt nivel- şapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur euro pe zi. (NU RATA, AICI: Juniorul celui mai bogat primar din România a comandat roabe cu vin de ziua lui, dar s-a făcut de râs când a venit nota de plată!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...