Acasă » Exclusiv » Fosta și actuala lui Bordea au o relație de 10 ani! Comediantul a închis cercul! Legătura neștiută dintre Livia și Olga Barcari

Fosta și actuala lui Bordea au o relație de 10 ani! Comediantul a închis cercul! Legătura neștiută dintre Livia și Olga Barcari

De: Andrei Iovan 06/01/2024 | 23:52

Anunțul începutului de an l-a vizat pe Cătălin Bordea, cel ce a ținut „prima pagină” în ultimul trimestru al lui 2023. Este deja împământenită în popor idila dintre Livia Eftimie și Spike, fosta soție și cel mai bun prieten al comediantului, ce au ajuns să formeze un cuplu. Acum a mai apărut o „variabilă” în ecuație, Olga Barcari, noua iubită a lui Bordea, pe care CANCAN.RO v-a prezentat-o în exclusivitate, chiar pe 2 ianuarie. Nu puteam lăsa lucrurile într-o stare ambiguă, așadar iată mai multe detalii din povestea de viață a hairstylistei.

Există un aspect reliefat de către Cătălin Bordea, ce coincide foarte bine cu declarațiile Olgăi Barcari, despre propriul job și etica după care aceasta se ghidează: „Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea. Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta.

Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă. Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește”, mărturisea comediantul, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, după publicarea materialului de pe 2 ianuarie.

( NU RATA: CĂTĂLIN BORDEA RUPE TĂCEREA, DUPĂ CE CANCAN.RO A DEZVĂLUIT APROPIEREA DE OLGA BARCARI: ”ESTE ABSOLUT MINUNATĂ, ORICE BĂRBAT AR FI NOROCOS SĂ FIE CU EA!” )

Cătălin Bordea și Olga Barcari au petrecut împreună Revelionul, iar sursele CANCAN.RO susțin că cei doi ar forma un cuplu

Olga Barcari și-a dedicat viața jobului și fericirii clientelor, printre care s-a numărat și Livia Eftimie

Nu mai constituie un secret că Olga Barcari este una dintre cele mai renumite hairstyliste din București. În portofoliul basarabencei se află o mulțime de vedete ce postează cu mândrie coafurile realizate de partenera lui Bordea. Gina Pistol, Karmen Simionescu, Adda Balada și Jo sunt doar câteva dintre numele sonore ce apelează la mâna pricepută a Olgăi Barcari.

Sursele CANCAN.RO mai dezvăluie că printre clientele Olgăi Barcari s-a numărat și Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea (Foto: Instagram)

Însă chiar aici survine surpriza monumentală. Sursele CANCAN.RO susțin că printre cliente s-a numărat și Livia Eftimie, bruneta care i-a cucerit inima lui Spike, frângând-o pe a comediantului Bordea. Fosta soție a actorului și-ar fi aranjat coafura aproape un deceniu la salonul Olgăi, cele două devenind chiar confidente. Întrebarea ce se lansează este: oare Olga a râvnit la rândul său, la partenerul Liviei?! Și dacă a făcut-o, haisrtylista s-a mulțumit cu uitatul, fără să acționeze, spre deosebire de Spike.

( CITEȘTE ȘI: REACȚIA LUI BORDEA CÂND A VĂZUT IMAGINILE DIN CANCAN.RO CU LIVIA & SPIKE IN LOVE: ”ASTA LE DORESC!” )

„Întotdeauna când un bărbat a intrat în viața mea, mi-am dat seama că mă dezechilibrează!”

Încă o dovadă că Olga Barcari și-a văzut de treabă, cum zice vorba românească, este dorința pe care a avut-o, dintotdeauna, pentru reușită. Basarabeanca de 36 de ani a sacrificat totul pentru a accede la cariera dezirabilă, trecând în subsidiar și viața amoroasă. Aceasta povestește cum a renunțat la ultimul bărbat pentru care a simțit fluturași în stomac, ca să nu fie distrasă de la jobul în industria de beauty.

„Am renunțat la viață socială, la ieșit în club, la relatii, nu am avut iubiti, pentru a excela în domeniul meu! Întotdeauna când un bărbat a intrat în viața mea mi-am dat seama că mă dezechilibrează și îmi ia focusul de la muncă. Asta am pățit anul trecut, mă îndrăgostisem, o lună jumătate a durat îndrăgosteala.

Nu mai simțeam fluturii în stomac, pasiunea, dorința de a face schimbări, așa că am zis: «Stop, până aici!» Și, în momentul în care am pus punct, am fost atât de bucuroasă și fericită și i-am zis asistentei mele că nu pot să cred, am din nou fluturi în stomac.

Olga Barcari, singurul harstylist român ofertat să lucreze cu Marco Todaro, de la Casa Arpege, Italia

M-am ținut sănătoasă, am avut o viață plină de sport, pentru a putea face această meserie și, mai ales, știind că sunt singură în România. Mi-a fost frică de boală. Lucrezi, ai bani, nu lucrezi, n-ai bani. Și-atunci am preferat să stau acasă ani de zile sau să nu merg în vacanțe ca să pot să fiu prezentă la salon.

Asta îmi aduce și satisfacție și bani, așa că trebuie să faci sacrificii, categoric. Nu ai cum să ai anturaje proaste și să vii să faci meserie, pentru că poți să faci lucruri dezastruoase și încrederea în tine scade”, a relatat Olga Barcari.

( VEZI ȘI: REACȚIA LUI BORDEA CÂND A VĂZUT IMAGINILE DIN CANCAN.RO CU LIVIA & SPIKE IN LOVE: ”ASTA LE DORESC!” )

Olga Barcari tunde și vopsește de aproape două decenii

„De copilă tund, din clasa a șasea. Am fost aleasă foarte repede să mă duc la un salon și unde am mers am făcut performanță. Nu mi-am permis niciodată să fiu „una” pentru că veneau clienți, la salon, și ziceau: «m-a tuns una». Și am zis că în cazul meu nu o să se întâmple așa ceva.

Eu îmi doresc ca lumea să-mi știe numele. Le spun tuturor, care au o pasiune, să își asculte instinctul, sufletul, să nu asculte pe nimeni. Niciodată șefii, colegii, rudele, pe nimeni. Dacă tu simți că ești mai mult decât ești în momentul de față, așteaptă-ți momentul!

Deși se cunosc de 15 ani, după cum susține Cătălin Bordea, Olga Barcari și comediantul se află în intimități de aproximativ o lună (Foto: Instagram)

Lucrează necondiționat la visul tău sau măcar pentru ziua de mâine, să fii mai bun și să nu-ți ierți o greșeală până nu faci impecabil. Așa am făcut eu. Ignori și laudele, dar și criticile. Am început să accept foarte greu laudele pentru că, hai să fim realiști, azi pot să fiu sus și, dacă a doua zi greșesc, s-ar putea să nu mai fiu așa. Trebuie să ajung să fiu atât de faină eu pentru mine, încât chiar dacă primesc laude de la cliente eu să știu, dar să nu mă gâdile atât de tare”.

( ACCESEAZĂ ȘI: SCANDALURILE ȘI CERTURILE DINTRE CĂTĂLIN BORDEA ȘI LIVIA DURAU DE „O VEȘNICIE”. CEI DOI NU SE MAI ÎNȚELEGEAU DELOC CU MULT TIMP ÎNAINTEA DIVORȚULUI )

Începuturile hairstylistei în industria autohtonă au fost anevoioase: „Abia puteam să vorbesc în română și aveam o gândire îmbătrânită!”

„Eu sfătuiesc ca femeile aibă încredere, să investească în ele, să nu mai idolatrizeze oamenii de pe Instagram, pentru că sunt  mai mult decât se văd. Să creadă în ele însele și să fie varianta lor cea mai bună și dacă nu le place ceva să facă în așa fel încât să le placă.

Dacă stau și mă gândesc cum am venit eu, din Republica Moldova, abia puteam să vorbesc în română și aveam o gândire îmbătrânită și la cum mă văd acum, îmi vine să mă iau în brațe. A fost o luptă foarte grea pentru că se băteau aproape trei lumi în mine: moldoveanca, fata care lucra în Iași și fata cu mentalitatea din București, care este foarte rapidă. A fost foarte greu. 

Am dor de casă, de părinți și de prieteni, dar nu m-aș mai întoarce. Sunt foarte mândră că sunt basarabeancă pentru că în sânge am niște talente și calități extraordinare. Am senzația că tot ce fac aici e datorită rădăcinilor de acolo”, a mai completat Olga Barcari.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...