Fosta soție a milionarului care și-a ucis bunica a făcut mărturisiri teribile. A divorțat din cauză că bogătașul se droga și…

Publicat: 08/05/2019 | 23:13

Milionarul brașovean Dan Cămârzan, acuzat că și-ar fi ucis bunica în vârstă de 93 de ani, și-a băgat și fosta soție în sperieți, acesta fiind și motivul divorțului dintre cei doi, pronunțat nu cu mult timp înainte de a comite crima. Au avut o nuntă de vis, în Las Vegas, însă viața lângă afacerist devenise un iad, așa că femeia a cerut inclusiv ordin de protecție împotriva lui. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii în exclusivitate despre acest caz șocant. (Cel mai bine platit job din București)

Unul dintre cei mai excentrici milionari ai României a șocat opinia publică după ce poliția l-a arestat preventiv sub acuzația că și-ar fi ucis bunica în vârstă de 93 de ani. Este vorba despre afaceristul brașovean Dan Cămârzan, personaj care a făcut deliciul presei cu mulți ani în urmă, atunci când cheltuia zeci de mii de euro pe harfe nebunești la malul mării. De exemplu, venea în fiecare weekend în Mamaia doar cu elicopterul, iar prin stațiune se plimba doar cu Lamborghini, în vreme ce comanda șampanii de 15.000 de euro sticla (Detalii spumoase AICI)

„Nu contenește cu trimiterea acestor mesaje”

Dan Cămârzan, milionarul acuzat că și-a omorât bunica

Ceva s-a petrecut cu el, pentru că devenise un alt om inclusiv în ochii familiei. Totul s-a întâmplat după ce a început să susțină că a aderat la o sectă denumită „Suveranii Născuți-Vii”. Prima care s-a crucit de comportamentul lui a fost chiar fosta soție, care se separase fizic de el din 2017, iar anul următor a cerut nu doar divorț, ci și ordin de protecție împotriva lui. Divorțul s-a pronunțat, de altfel, în februarie 2019. Cei doi se căsătoriseră în Las Vegas, unde au avut o nuntă cu adevărat ca în filme.  (Avantajele oferite de un studio de videochat) 

Iată ce a susținut fosta soție în fața judecătorilor, atunci când a cerut ordinul de protecție:

Despărțirea în fapt a avut loc la data de 07.05.2017, iar la câteva zile de la separare pârâtul a început să publice pe pagina sa de facebook mesaje care făceau referire la ea sau numele ei. De asemenea, pârâtul postează imagini video pe facebook și youtube în care face vorbire despre reclamantă și relația lor. Reclamanta primește mesaje pe telefon, whatsapp, facebook. Deși a blocat numărul de telefon al pârâtului, acesta îi trimite reclamantei mesaje de pe alte numere de telefon.

Îi trimite mesaje și pe e-mail. Pentru că reclamanta l-a blocat și-a creat o nouă adresă, astfel că nu contenește cu trimiterea acestor mesaje. Multe dintre mesaje fac referire la Dumnezeu, sunt scrise atât în limba română, cât și în limba engleză și nu exprimă idei clare. Reclamanta este deranjată de numărul acestor mesaje/postări care este de câteva zeci pe zi, fiind pusă într-o postură neplăcută și având un sentiment de temere”. (Citește și: CĂMÂRZAN, CRIMINALUL-MILIONAR DIN BRAȘOV, SE POZA INDECENT CU IUBITA-DANSATOARE)

Cutia lui Iuda

Dan Cămârzan, adeptul sectei „Suveranilor Născuți Vii”

Femeia a susținut în fața judecătorilor, de asemenea, despre Cămârzan, că o hărțuia cu prezența la salonul ei de coafură, devenind chiar agresiv.

Pârâtul vine în repetate rânduri la salon și perturbă activitatea, în condițiile în care nu are absolut nici o atribuție. Mai mult, își dorește ca în salonul pe care reclamanta îl deține să aducă cutia lui Iuda în care să se depună donații, cu scopul de a îndeplini toate dorințele pe care lumea le are în general de la Dumnezeu. Au existat situații când pârâtul a exercitat acte de violență asupra reclamantei și asupra bunurilor din casă , ultimul fiind cel din data de 07.05.2017, când reclamanta a plecat de acasă pentru acest motiv. Și la salon pârâtul are o atitudine arogantă , ușor violentă. Toate acestea se întâmplă pe fondul consumului de substanțe halucinogene, iarbă, consum pe care îl recunoaște public, făcând referire în aproape toate postările sale”, se arată în cererea fostei soții.

De altfel, tot ea este cea care susține că afacerea de bază a lui Cămârzan, un proiect imobiliar, era falimentar și îi aducea inclusiv ei prejudicii, pentru că a fost asociat în firma lui.

A susținut în instanță că este „Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul, Totul și Toate…”

Teoriile halucinante ale milionarului despre propria-i persoană au fost înregistrate, chiar și-așa, de către judecători:  ”Pârâtul a depus întâmpinare în care face referire la Dumnezeu, susținând că este Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul, Totul și Toate ________ identifică cu Legea 84-851 din Statele Unite, In God We Trust semnată de președintele Einsenhower care confirmă suveranitatea sa asupra afacerilor Statelor Unite ale Americii”.

Într-un final, ordinul de protecție a fost acordat de către judecători, și nu doar atât. Cămârzan a fost obligat să urmeze consiliere psihologică pe o perioadă de șase luni. Și, pe lângă faptul că i s-a interzis să se apropie de fosta soție, acesta nu avea voie nici s-o contacteze telefonic. Și nici să-i pomenească numele în spațiul virtual.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...