FOTO / A avut încredere în el, dar a dezamăgit-o înainte de a muri! Cum a ţepuit-o Florin Salam pe Denisa Răducu

Publicat: 30/10/2017 | 08:35

"Îţi dau gratis inimioara mea", "Iubire, iartă-mă", "Am să plâng pentru tot ce am trăit" sunt doar trei dintre melodiile la care Denisa Răducu şi Florin Salam au colaborat, iar fanii lor au fost extrem de încântaţi de ceea ce a ieşit. Deşi relaţiile dintre cei doi au avut de suferit din cauza rivalităţii dintre impresarul regretatei artiste şi orgoliile lui Florin Salam, Denisa şi celebrul manelist au pus la cale un proiect important, dar acesta din urmă a dezamăgit-o enorm.

Cu câteva săptămâni bune înainte ca medicii să-i pună cruntul diagnostic: carcinom hepatocelular, Denisa Răducu şi Florin Salam au decis să colaboreze la o piesă, potrivit unor surse. Mai mult, regretata cântăreaţă era atât de decisă să scoată o melodie alături de celebrul manelist, încât a purtat negocieri serioase, au mai mărturisit aceleaşi surse. Iar asta nu e tot: artista cu chip de înger i-a dat lui Florin Salam o sumă de bani necesară atât pentru duetul cu care îşi dorea să intre în topurile muzicale, cât şi pentru realizarea unui clip.

Citeşte şi: Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă: „A născut un copilaş în avion”. Semnificaţia viselor

Din nefericire, înainte să intre în studio împreună cu artistul alături de care a mai scos de-a lungul timpului câteva piese, Denisa Răducu şi-a început lupta cu boala care a ucis-o. Nici Florin Salam nu a avut o perioadă prea bună anul acesta şi se pare că a uitat să-i restituie banii pe care i-a primit în avans atât pentru duet, cât şi pentru videoclip.

Florin Salam, Minodora şi Nicolae Guţă sunt doar câţiva dintre maneliştii de top care au absentat de la înmormântarea Denisei Răducu. Adi de la Vâlcea, Cristian Rizescu şi Suşanu sunt singurii artişti care au condus-o pe regretata artistă pe ultimul drum. Cei doi au mers în Ştefăneşti, localitatea natală a Denisei Răducu, ca să-şi ia rămas bun de la ea şi au participat la slujba de înmormântare.

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017 în apartamentul ei din Bucureşti, înconjurată de rude cele mai apropiate. Regretata cântăreaţă avea 27 de ani, iar la începutul acestui an a aflat că suferă de o boală mortală, care a chinuit-o luni în şir.