Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă: „A născut un copilaş în avion”. Semnificaţia viselor

Publicat: 22/10/2017 | 15:36

Mâine se împlinesc trei luni de la moartea Denisei Răducu, dar rudele şi fanii care au preţuit-o enorm nu pot să se împace cu gândul că ea a părăsit această lume. Iar unii dintre ei, chiar îi cer regretatei cântăreţe să le dea semne de pe lumea cealaltă. Şi nu mică le-a fost mirarea când le-au avut. Impresionaţi de mesajele primite în vis, au fost câţiva care au făcut dezvăluiri emoţionante.

Unul dintre fanii Denisei Răducu a povestit că a visat-o recent. El a povestit într-un mesaj făcut public că artista era într-un club în care cânta şi purta o rochie aurie. Iar faptul că era zâmbitoare l-a liniştit enorm, în  speranţa că ea este bine acolo unde a ajuns.

Un alt vis l-a impresionat profund pe tânăr. Acesta a mărturisit că a visat că Denisa Răducu a devenit mamă la bordul unui avion. Naşterea unui copil reprezintă o responsabilitate pe care tu o iei asupra ta, dar şi un angajament faţă de tine şi ceilalţiîţi doreşti o schimbare în viaţa ta. Iar acest vis poate fi interpretat ca un semn dat de cântăreaţă fanului ei că urmează o schimbare majoră în viaţa lui. Fie este vorba despre un loc nou de muncă sau chiar pentru stabilirea domiciliului în altă ţară.

„Am visat-o pe Deny pentru a treia oară! N-am mai visat-o, din păcate, de pe 2 septembrie, atunci când în vis mi-a dat semnul că a născut un copilaş în avion. Acel semn a fost colosal, pentru că dorinţa ei cea mai mare a fost să aibă copii​ (…) Dar în visul recent, de astă noapte, eram cu Theodor şi cu alţi câţiva din grup, nu-mi aduc aminte exact, dar eram într-un club nu prea mare şi Deny cânta pe scenă şi ne zâmbea. Nu mai ţin minte exact cum era îmbrăcată, dar parcă era într-o rochie aurie (…). Cred că v-am mai povestit de primul semn pe care l-am primit de la ea în prima săptămâna din august 2017, când într-o seară, după ce m-am rugat pentru ea, am cerut un semn oricât de mic chiar şi în vis, să ştiu că Deny este ok acolo, sus. După vreo câteva minute, când mi-am pregătit mobilul să ascult piesele ei, fără să fac nimic, instantaneu s-a derulat singură o melodie de-ale ei care se cheamă: «Când crezi iubire»”, a scris Alex, unul dintre fanii devotaţi ai regretatei artiste.

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017 în apartamentul ei din Bucureşti, înconjurată de rude cele mai apropiate. Regretata cântăreaţă avea 27 de ani, iar la începutul acestui an a aflat că suferă de o boală mortală, care a chinuit-o luni în şir.

Citește și...