FOTO / Betty Salam face Revelionul departe de tatăl ei! Fiica manelistului şi-a arătat zonele intime la care doar logodnicul „are acces”

Publicat: 28/12/2017 | 18:38

Împăcarea tatălui ei cu Roxana Dobre a îndepărtat-o pe ea şi fratele său, Dany. Iar în cadrul unui interviu, Betty Salam a oferit dovada că "l-a şters" pe cunoscutul manelist din viaţa ei. Invitată la TV, tânăra artistă a purtat o maletă albă, la care nu şi-a pus sutine, iar priveliştea a fost de milioane.

Citeşte şi: Florin Salam şi Roxana Dobre, prima poză împreună, după împăcarea oficială! Mesajul transmis de manelist

Betty a făcut Crăciunul alături de viitorul soţ, Cătălin Vişănescu, şi mama acestuia.

„Sunt la salonul mamei soacre. Sunt bine! Crăciunul l-am petrecut alături de familia mea, Cătalin, mama soacră. Am primit o blăniţă pe care mi-am dorit-o, haine foarte frumoase. Am primit tot ce am vrut”, a povestit Betty Salam în cadrul unei emisiuni.

Mama lui Cătălin Vişănescu îi ştie toate tabieturile viitoarei nurori, Betty.

„Ea de obicei se coafează foarte simplu şi acum îi fac o coadă, foarte simplu. Ea ţine în general părul drept şi din punctul meu de vedere aşa îi stă bine”, a spus mama lui Cătălin Vişănescu.

Întrebară ce va face de Revelion, fiica lui Florin Salam a spus ca va petrece acasă, alături de logodnicul ei, prieteni şi alţi membrii ai familiei. Cu toate astea, vedeta nu i-a menţionat pe Florin Salam şi „mama vitregă”, Roxana Dobre.

„Revelionul vreau să îl fac acasă cu familia, cu prietenii noştri apropiaţi. Nu vreau să plec nicăieri, unii prieteni nu-şi permit să vină cu noi şi aşa am decis să-l facem acasă. 2017 a fost un an bun, nu pot spune că a fost un an rău. Am întâlnit foarte multe persoane de la care am avut ce să învăţ, prieteni care mi-au fost alături şi le mulţumesc tuturor. Am reuşit să am mai multă încredere în mine”, a mărturisit fiica lui Florin Salam.

Betty e fiica lui Florin Salam din prima căsătorie. Ştefania sau Fănica, aşa cum o alinta Florin pe soţia lui, a fost răpusă de cancer. Ea i-a dăruit şi un băiat, pe Dany.

Citeşte şi: Avem detalii de ultimă oră! Ce s-a întâmplat între Florin Salam şi Roxana imediat după Crăciun

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Manelistul are două fetiţe cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria şi Rania. Bruneta e însărcinată, iar anul viitor urmează să devină mamă pentru a treia oară.

 

 

Citește și...