FOTO / Mara Bănică, în lacrimi la TV! Apelul disperat făcut de jurnalistă pentru toţi artiştii din România: „Poate nu au ştiut de necazul…”

Publicat: 20/10/2017 | 18:16

Impresionată de drama artistei de muzică populară Mariana Piţigoi, Mara Bănică s-a lăsat pradă sentimentelor şi şi-a stăpânit cu greu lacrimile. Jurnalista a tras un semnal de alarmă în cadrul unei emisiuni care era în direct şi a făcut un apel către colegii de breaslă ai cântăreţei.

Povestea tristă de viaţă a Marianei Piţigoi a impresionat-o foarte mult pe Mara Bănică, iar vedeta nu s-a putut abţine şi a făcut un apel către toţi artiştii din ţara noastră. Jurnalista speră că acum, după ce a fost făcută publică drama cântăreţei de muzică populară, colegii ei să o ajute cu bani şi ea să nu fie nevoită să-şi vândă costumele populare care au o valoare incomensurabilă.

Citeşte şi: FOTO / O cântăreaţă, sub zodia morţii: „A murit mai întâi nepoata, apoi fiica şi soţul”. I-a apărut în casă chipul Mântuitorului, iar ea e suspectă de cancer

„M-am emoţionant foarte tare. Mă gândesc unde sunt colegii dumneavoastră de scenă? (…). Poate nu au ştiut de necazul acesta al dumneavoastră, dar poate acum se uită la noi (n.r.: «Acces Direct») şi să vă ajute cumva. Şi sper că aceste costume să le păstraţi pentru Erika (n.r.: o altă nepoată d-ale artistei) – asta mi-aş dori să se întâmple acest lucru.”, a spus Mara Bănică în cadrul emisiunii prezentată de Mirela Vaida.

Citește și...