FOTO / Tragedie fără margini! A pierdut lupta la viaţă şi Anastasia Gavril, fiica preotului mort în accidentul violent de la Cornu Luncii! Ce alte veşti triste mai au au medicii

Publicat: 21/10/2017 | 15:10

Anastasia Gavril, fata cea mare a părintelui Petru Gavril, a încetat din viaţă după o săptămână de agonie pe un pat de spital, unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca ea să supravieţuiască. Astfel, azi, la fix o săptămână de la cumplitul accident provocat de Alexandru Vasile, care era beat, numărul morţilor a ajuns la şase. Rudele familiei preotului care mergea la Iaşi ca să se roage la moaştele Sfintei Parascheva au primit şi alte veşti triste de la medici.

Fiica preotului Petru Gavril a murit ieri după-amiază, după aproape o săptămână de agonie. Potrivit obiectivdesuceava.ro, starea de sănătate a Anastasiei Gavril, în vârstă de 10 ani, s-a agravat de la zi la zi. Iar asta i-a făcut pe medicii care s-au ocupat de ea să fie din ce în ce mai pesimişti în ceea ce priveşte şansele ei de supravieţuire. 

Citeşte şi: FOTO / Imaginile durerii! Ce s-a întâmplat la înmormântarea preotului care a murit alături de familia lui, în timp ce mergeau la Sf. Parascheva!

Săptămâna aceasta, adolescenta a fost ţinută în viaţă doar de aparate şi de medicamentele care i-au susţinut activitatea inimii, copila fiind diagnosticată cu o bradicardie severă, mai exact cu o scădere a ritmului cardiac, încă de marţi. 

Citeşte şi: Gestul cutremurător făcut ieri de fiica de 9 ani a preotului care a murit într-un accident în drum spre Sf. Parascheva!

Nici starea de sănătate a mamei nu s-a îmbunătăţit. Doctorii sunt foarte rezervaţi şi în ceea ce o priveşte pe soţia preotului Petru Gavril, care are 35 de ani.

Citeşte şi: Accidentul teribil putea fi evitat! Ce s-a aflat despre şoferul care a băgat în mormânt familia preotului Petru Gavril

Accidentul dramatic s-a produs o şosea din Cornu Luncii pe 14 octombrie

În urma impactului violent, părintele Petru Gavril, sora şi cumnatul său au murit pe loc, iar fiica sa, Anisia, a pierdut lupta cu viaţa la spital. De asemenea, şoferul ce a provocat accidentul a fost declarat şi el mort. În vârstă de 42 de ani, Alexandru Vasile din satul Sasca Nouă era beat când s-a produs tragedia. Pe 20 octombrie a murit şi Anastasia Gavril, fata cea mare a părintelui, care avea 10 ani.

Preotul din localitatea Lămăşeni, comuna Rădăşeni, se îndrepta împreună cu familia şi cu patru copii spre Iaşi ca să se roage la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, când maşina sa a fost lovită violent de un vehicul intrat pe contrasens.