Fratele Andrei este cunoscut de o țară întreagă, însă surorile ei sunt scumpe la vedere! Cum arată Diana și Aura și cu ce se ocupă

Publicat: 01/05/2019 | 13:28

Andra Măruță se mândrește cu familia ei numeroasă în care s-a format ca om. Și de fiecare dată când vorbește despre părinții, surorile și fratele său, artista se emoționează foarte tare, mai ales că timpul nu îi este suficient ca să petreacă atât de mult pe cât și-ar dori în compania acestora. În galeria foto a articolului veți vedea cum arată Diana și Aura, dar și cu se ocupă surorile îndrăgitei cântărețe. 

Citește și: Cum “a agățat-o”, de fapt, Cătălin Măruță pe Andra. Adevărul a ieșit la iveală după 10 ani

Fratele Andrei este cunoscut de o țară întreagă, însă surorile ei sunt scumpe la vedere

Pe fratele Andrei îl știe întreaga Românie și e cunoscut și în rândul conaționalilor plecați peste hotare. Săndel Mihai este artist de muzică populară și cântă împreună cu frumoasa lui soție, Aurora, care i-a dăruit un băiețel. Surorile vedetei de la Pro TV însă sunt mai scumpe la vedere. Dar… în urmă cu ceva timp, soția lui Cătălin Măruță a făcut publică o poză de album în care apar părinții, fratele și surorile sale.

Citește și: Imagini cu Andra Măruță, pe un site pentru adulți! Mihai Bendeac a dat-o de gol. Vezi pozele

Diana Mihai are 43 de ani și coordonează activitatea într-un centru de bătrâni din Câmpia Turzii, iar Aura Claudia, care are 36 de ani, este specialistă în machiaj, dar şi cosmeticiană, într-un centru de înfrumuseţare din oraşul ei natal, relatează click.ro. Ori de câte ori are ocazia, Andra se lasă adesea pe mânile surorii sale atunci când urcă pe scenă în fața fanilor ei. În prezent, cei patru frați se consideră împliniți, dar în copilărie au avut parte de lipsuri.

“Faptul că nu am avut bani ne-a făcut mai uniţi, ştim să apreciem puţinul. Eram nişte copii tare înţelegători, nu voiam mai mult, căci ştiam că nu se poate. A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci. Toţi copiii ieşeau la geamuri şi se lăudau cu ce au primit de la părinţi, toţi aveau portocale. Într-un an ştiu că nu am mai primit nimic şi nu am mai ieşit la geam, ca să nu ne facem de râs”, a povestit Andra în cadrul unui interviu oferit la Antena Stars.

Citește și: Am aflat adevarul: ce studii are, de fapt, Andra Maruta. Care e meseria ei

Vedeta de la Pro TV a sărbătorit Paștele în Italia, unde a mers împreună cu soțul său, Cătălin Măruță, dar și cei doi copii ai lor: David și Eva.

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citește și...