Imagini cu Andra Măruță, pe un site pentru adulți! Mihai Bendeac a dat-o de gol. Vezi pozele

Publicat: 23/04/2019 | 08:47

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în premieră imaginile cu Andra Măruță, care apar pe un site pentru adulți. Vă reamintim că Mihai Bendeac a făcut publică această informație de curând. Actorul carismatic nu a dat-o de gol doar pe ea, ci și pe Delia și Anda Adam, care apar și ele pe aceeași platformă.

Citește și: Delia, șocată că apar imagini cu ea pe WikiFeet

Imagini cu Andra Măruță, pe un site pentru adulți! Mihai Bendeac a dat-o de gol

Aproape 100 de fotografii cu Andra Măruță apar pe WikiFeet, un site dedicat persoanelor care au un fetiș pentru picioare și pe care sunt publicate doar imagini cu picioarele celebrităților. Unii dintre specialiști consideră această platformă ca fiind una pentru adulți și în cele mai multe dintre pozele postate aici apar picioarele unor actori faimoși, ale unor actrițe cunoscute, dar și ale unor artiști și artiste, și chiar și ale unor politicieni.

Citește și: Andra Măruță, mesaj subliminal pentru Mihai Bendeac după ce actorul a remarcat un detaliu intim uluitor la corpul ei: “Ia să vedem”

Pentru oamenii care au fetiș pentru picioare, principalele puncte de atracție sunt forma și mărimea piciorului, a degetelor sau a unghiilor de la picioare, felul în care sunt îngrijite, cum miros, cum se simt la atingere, au explicat psihologii. WikiFeet a fost fondat de Eli Ozer, un fost programator israelian, și, în timpul unei declarații, el a dezvăluit că site-ul are, în medie, 3 milioane de vizualizări pe lună.

Citește și: Andra a luat lecții de sex de la Florin Călinescu. Ce îi spunea artista lui Cătălin Măruță când ajungea acasă

După cum puteți observa în galeria foto a articolului, imaginile cu Andra Măruță sunt atât dintre cele realizate recent, dar și mai vechi, de pe vremea când nu era mămică. Și dacă în unele, talentata cântăreață apare în pantofi decupați și sandale, în altele ea este desculță –  astfel de fotografii fiind foarte incitante pentru cei care au fetiș pentru picoare.

Citește și: Am aflat adevarul: ce studii are, de fapt, Andra Maruta. Care e meseria ei

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Citește și: Pro Tv vs. Antena 1. Delia a imitat-o pe Andra Maruță. Când și-a dat seama ce a ieșit, a spus: “O să se supere pe noi” | VIDEO

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citește și...