Fuego strânge spuma muzicii ușoare românești, duminică, la TVR 2

Publicat: 28/05/2020 | 09:11

Mare eveniment mare reușește Fuego să facă la TVR 2, duminica aceasta, de la ora 15.00! El vă aduce în dar, parte dintre cei mai iubiți și mai apreciați compozitori ai românilor, ultimii ”mohicani” ai scenei, care au o mulțime de șlagăre și care au scris istorie. Cândva, acum ceva ani, eroii muzicii erau compozitorii. Ei dădeau tonul și ei erau cei care educau gusturile publicului. Azi e puțin altfel, dar eroii de cândva sunt în continuare prezenți, mari muzicieni și luminează prin creația lor.(CITEȘTE ȘI: FUEGO SE APUCĂ DE RADIO, ÎN FIECARE ZI, LA NAȚIONAL FM!)

Va fi o sărbătoare a muzicii de calitate, o trecere prin mai multe epoci, prin stiluri diferite și prin povești pe care-ar fi păcat să le ratați. Așadar, șase compozitori de legendă  vor face spectacol, decanii de vârstă – HORIA MOCULESCU, MARIUS ȚEICU, JOLT KERESTELY, MIRCEA DRĂGAN, VIOREL GAVRILĂ și DANI CONSTANTIN. Ei sunt cei care au o mulțime de istorii de spus și de cântat. Desigur, se va trece puțin prin șlagărele fiecăruia, se va râde, se va dansa și cu toții ne vom emoționa la momente de referință. Cumva, ediția aceasta va fi ca un soi de testament al fiecăruia, un testament de credință, de iubire, de pasiune pentru muzica înaltă.(NU RATA: VEDETELE #STAUACASĂ, DAR SUNT #CUVOI (I). ALEX VELEA, CODIN MATICIUC, ANDREEA BĂLAN, ANDREEA ANTONESCU ȘI FUEGO VĂ DAU REȚETE ÎMPOTRIVA PLICTISELII)

Fuego strânge spuma muzicii ușoare românești, duminică, la TVR 2

Lui Fuego i se alătură, cu povești și detalii interesante, îndrăgitul OCTAVIAN URSULESCU, cel care i-a prezentat de ani și ani, pe toți acești mari compozitori. Iar pentru fiecare din cei șase, câte un solist va cânta, dar și împreună, în grup, într-o minunată călătorie prin cele mai frumoase amintiri. Astfel, alături de Fuego, vor veni pentru voi și pentru ei, îndrăgiții artiști GABRIEL COTABIȚĂ, CARMEN TRANDAFIR, SILVIA DUMITRESCU, ADRIAN ROMCESCU și ROMEO ZAHARIA. Așadar, o ediție emoționantă pe care-i păcat să o pierdeți, pentru că are în ea noutăți, are exclusivități, are emoții și lacrimi, are muzică multă și bună.

Fuego strânge spuma muzicii ușoare românești, duminică, la TVR 2

Cu atât mai mult cu cât în luna mai, i-am sărbătorit pe patru dintre invitați – Marius Țeicu, Jolt Kerestely, Viorel Gavrilă și pe Mircea Drăgan. De asemenea, în cadrul emisiunii, duminică, îl puteți vedea și pe actorul îndrăgit MARIUS BODOCHI, o forță a scenei, care ne va povesti despre teatru, despre instituția pe care o conduce, realizând alături de Fuego, un moment emoționant dedicat mamei. Ne vor fi aproape și băieții de la Supermarket, cu o premieră, dar și baletul emisiunii condus de Florin Mariș!

Fuego strânge spuma muzicii ușoare românești, duminică, la TVR 2

De asemenea, pe Fuego îl puteți asculta, de luni până vineri, de la ora 19.00, la radio Național FM, acolo unde moderează o emisiune de succes, iar pe 10 octombrie, îl puteți admira la Sala Palatului, în concertul său pop-simfonic!