Acasă » Exclusiv » Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi (I). Alex Velea, Codin Maticiuc, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Fuego vă dau rețete împotriva plictiselii

Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi (I). Alex Velea, Codin Maticiuc, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Fuego vă dau rețete împotriva plictiselii

De: C. C. 23/03/2020 | 23:51

Cu toții suntem afectați de pandemia de coronavirus, iar pentru vedete poate fi chiar mai greu în această perioadă, pentru că interacționează cu fanii doar prin intermediul internetului. Din acest motiv CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a demarat o campanie inedită: „Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi”. Alex Velea, Codin Maticiuc, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Fuego vă dau rețete împotriva plictiselii. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI EXPLICĂ ÎN CE STADIU A AJUNS “ÎMPĂCAREA” CU BIANCA DRĂGUȘANU: “O SĂ O LAS PE EA SĂ…”)

În această perioadă, cel mai important lucru este prevenția. Așa că #stauacasă este cel mai sigur mod în care ne putem ajuta pe noi, dar și pe cei din jurul nostru. (VEZI ȘI: SEXY-CONCURENTUL DE LA “PUTEREA DRAGOSTEI” S-A CUPLAT CU “MINI-BARBIE” ȘI…)

Întreg showbiz-ul a fost afectat de criza provocată de COVID-19, artiștii și-au amânat evenimentele și au pus pe primul plan grija faţă de cei dragi. Cu toate aceastea, celebritățile s-au alăturat campaniei inedite lansate de site-ul nr.1 din România. Așa că vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi și vă prezintă propriile rețete – filmate – împotriva plictiselii.

Codin Maiticiuc – ”Nu-i atât de greu să stăm acasă”

”Haideți că nu-i atât de greu să stăm acasă. E îngrozitor afară, ninge fraților. Ninge primăvara. Acasă cred că avem ce face. Cred că avem foarte multe cărți pe care ne doream să le citim și nu am avut niciodată timp. Cred că putem sta cu familia. Putem petrece timp cu familia în sfrâșit. Cred că putem vedea filme și seriale. Chestii pe care nu aveam timp să le facem. Nu-i atât de greu să stăm acasă. Eu zic că putem”, a fost mesajul lui Codin Maticiuc.

 

Codin Maticiuc, sfaturi împotriva plictiselii

Alex Velea – ”Ne păstrăm pozitivitatea prin sport”

Alex Velea s-a izolat în casă alături de familie și încearcă să se conformeze regulilor impuse de autorități. Nu a renunțat la tabieturi și își omoară timpul cu sportul, filmele și playstation-ul. (NU RATA: CORONAVIRUSUL BAGĂ SHOWBIZ-UL ÎN FALIMENT! CÂȚI BANI PIERD MARCEL PAVEL, ALEX VELEA, IRINA RIMES, AMNA ȘI MULTE ALTE VEDETE)

”Și noi trecem prin ce trec toate familiile din România. Ne-am izolat și încercăm să ne conformăm regulilor. Sperăm să trecem cu bine peste această perioadă nefastă. Ne păstrăm pozitivitatea prin sport, prin multe filme și campionate pe playstation. Ne-am păstrat tabieturile, ne facem freza și ne epilăm pe picioare. Să sperăm că această perioadă o să treacă repede. Haideți să fim uniți, chiar dacă de la distanță. Haideţi să fim optimişti!. Până la noi vești, vă pup și vă rog să rămâneți puternici”, a fost mesajul lui Alex Velea.

Alex Velea, ce să faci când stai acasă

Fuego – ”Sunt sigur că totul va fi bine”

Fuego le recomandă românilor să respecte sfaturile transmise de autorități în aceste momente de criză și insistă asupra faptului că oamenii trebuie să rămână, cât mai mult timp posibil, în casă. Este o perioadă în care putem fi uniți și putem încerca să fim mai buni. (VEZI ȘI: FUEGO, MĂRTURII ULUITOARE ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: „VESTEA A PICAT CA UN TRĂSNET…”)

”Dragi români, vreau să vă spun că vom trece și peste asta. Sunetm puternici, suntem responsabili și, orice ar fi, stăm acasă, locul în care liniștea are un nume. Viața are prioritate acum și merită să acordăm lumii o șansă de vindecare. Cât timp stăm în casă încercăm să aducem timpul de partea noastră și să ne uităm mai atent în sufletul nostru pentru a ne redescoperi.

Aș vrea să-i sunăm în momentele acestea pe cei dragi, ori pe cei pe care nu i-am auzit de foarte mult timp. Putem citi o carte bună, putem vedea un film sau putem revedea un film premiat cu Oscar. Putem să încercăm să fim mai uniți sufletește în această perioadă. Panica nu ajută la nimic. Sunt mai mult decât sigur că atitudinea aceasta va face ca perioada grea să treacă mai ușor. Dragii mei, sunt Paul Surugiu – Fuego și sunt sigur că totul va fi bine”, a spus Fuego.

Fuego, mesaj emoționant pentru români prin intermediul CANCAN.RO

Andreea Antonescu – ” Să privim și partea bună a lucrurilor” 

”Eu sunt în casă și m-am izolat de zâteva zile bune. Și asta pentru că mă gândesc la sănătatea mea, dar și la sănătatea oamenilor dragi mie. Mă deranjează cauza pentru care a trebuit cu toții să ne luăm o pauză, dar pe de altă parte haideți să privim și partea bună a lucrurilor. De ceva timp mă plângeam că în ultimii trei ani n-am mai făcut nimic din lucrurile care mă relaxau.

În momentul de față, am început să citesc foarte mult. Mă răsfăț în tot felul de moduri. Am început să vorbesc la telefon cu oameni cu care n-am apucat să mai vorbesc în ultimul timp. Încerc să fructific toată această perioadă. Și voi stați în casă și haideți să respectăm această regulă că suntem suficienți de puternici. Împreună reușim”, a transmis Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, sfaturi împotriva plictiselii

Andreea Bălan – ”Distrați-vă în casă”

Chiar dacă nu travesează cea mai fastă perioadă din viață, Andreea Bălan pare să fie una dintre cele mai optimiste vedete. A lăsat deoparte toate probleme și petrece timp prețios alături de cele două fetițe. Îndrăgita artistă își îndeamnă fanii să se distreze acasă. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN A EXPLODAT)

”Noi suntem acasă de o săptămână. Stați și voi acasă. Distrați-vă în casă, pentru că se poate să te simți bine și acasă”, a fost mesajul Andreei Bălan, care s-a filmat alături de cele două fetițe.

Andreea Bălan, rețete împotriva plictiselii
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia civilă
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...