Fuego va celebra 25 de ani de carieră artistică printr-un super-concert la Sala Palatului!

Publicat: 20/03/2019 | 12:30
Fuego va celebra 25 de ani de carieră artistică printr-un super-concert la Sala Palatului!

Paul Surugiu-Fuego revine pe scena Sălii Palatului din București, cu un super concert – „LIVE LA SALA PALATULUI”. Spectacolul, care va avea loc pe data de 15 noiembrie 2019, se anunță a fi unul grandios, o desfășurare de forțe, un maraton de peste trei ore, cu invitați speciali și o mulțime de surprize inedite. Fuego va fi acompaniat pe scenă de două orchestre spectaculoase – ORCHESTRA FRAȚILOR ADVAHOV și ANGRY BAND – realizând un show plin de efervescență, romantism, emoție, sensibilitate, energie, aducând în fața publicului cele mai frumoase șlagăre ale sale, colaborări inedite, dar și piese nemuritoare, iubite de toți românii.(CITEȘTE ȘI: FUEGO S-A ”PRĂBUȘIT” PE SCENĂ LA CHIȘINĂU! FILMĂRI EXCLUSIVE + DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ: ”A FOST COPLEȘITOR PENTRU MINE…)

”Dragii mei, deși nu sunt amator al spațiilor grandioase, iată că revin la Sala Palatului din București, cu un concert aniversar, un adevărat maraton muzical live, cu peste 50 de oameni pe scenă, pe data de 15 noiembrie 2019! Va fi o sărbătoare, cu invitați speciali, alături de Orchestra Fraților Advahov și Angry Band, celebrând cei 25 de ani ai mei pe scena românească! Vă mărturisesc că pregătesc un eveniment măreț, un show pe măsură, cu multe emoții și surprize speciale”, a declarat Paul Surugiu-Fuego.

Artistul va celebra 25 de ani de carieră artistică pe piața muzicală din România, reușind, în toată această perioadă, să devină un artist independent, unul dintre cei mai populari de la noi, iubit de publicul român. Paul Surugiu, care este și actor, a lansat 32 de materiale discografice de studio, până în prezent, premiate cu cinci discuri de aur și două de platină. Este “Artist al Poporului Republicii Moldova” și de mai bine de 11 ani, produce două turnee naționale anual, sold out. Începând cu anul trecut, acesta realizează la Televiziunea Română, show-ul „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, care se bucură de mare succes!