Fulgy a pus ochii pe asistenta Mirelei Vaida! Viorica de la Clejani a răbufnit: „Stop, du-te la hotel!”

Publicat: 26/12/2017 | 20:31

Invitată la "Acces Direct", familia Clejanilor a fost pusă faţă în faţă cu câteva întrebări dificile. Înainte să treacă la testul suprem, în platoul emisiunii a avut loc un moment cu emoţii. Fulgy a fost cucerit de frumuseţea Paulei Minginer, asistenta Mirelei Vaida, şi a făcut un gest. Imediat după acest episod, Viorica de la Clejani a mărturisit ce se întâmplă când fiul ei aduce fete acasă.

Când Mirela Vaida i-a făcut cunoştinţă lui Fulgy cu asistenta ei, fiul Vioricăi de la Clejani a făcut un gest pe care doar gentlemanii îl au în comportament.

Ea e asistenta noastră şi e nevoie de ea în fiecare zi la emisiune. Eu ştiu că tu eşti un cuceritor, stai cuminte, că te ştiu! Te-am văzut! Fii atent… Nu, că se îngroasă gluma”, a spus Mirela Vaida.

„Sunt încântat! Te rog să mă laşi să îţi sărut mâna”, i-a spus Fulgy Paulei Minginer.

Asistenta Mirelei Vaida şi-a făcut aer cu mâinile după ce Fulgy i-a sărutat mâna, semn că s-a emoţionat.

După acest moment, Viorica de la Clejani a relatat un moment foarte haios în legătură cu iubitele pe care fiul ei le aduce acasă. Amuzat şi ştiind ce urmează să spună mama lui, Fulgy, a dezvăluit că artista le invită pe fetele aduse de el în casă la micul-dejun.

Primul lucru pe care îl face Viorica după ce se trezeşte este gălăgie. (…) Nu am făcut nicio petrecere pe ascuns. Am adus gagici în casă şi de faţă cu ei, şi singur„, a spus fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani.

Când simte că exagerează cu numărul mare de fete pe care le aduce acasă, Viorica de la Clejani îi spune băiatului ei: „Fulgy, stop! Du-te la hotel!„.

Nu ştii pe cine îţi aduce în casă. «Fulgy, stop! Du-te la hotel!», mai spun aşa din când în când, a declarat artista.

Citeşte şi: Viorica de la Clejani a slăbit enorm şi vrea să îşi păstreze cât mai mult talia de viespe! Ce va mănâncă artista în perioada sărbătorilor

Apreciez că le aduce la micul-dejun, a spus Fulgy.

 

Citește și...