Gabriela Cristea i-a îngrijorat pe toţi după ce a pozat-o AŞA aşa cu fiica sa: „Face doar rău bebelinei”. Reacţia vedetei după ce a primit avertizări alarmante

Publicat: 17/11/2017 | 17:18

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au scos fiica astăzi la o plimbare, deşi vremea a fost destul de posomorâtă. Înainte să iasă din casă, fosta prezentatoare de la "Te vreau lângă mine" a fotografiat-o pe micuţa Victoria în braţele soţului său, iar fanii cuplului i-au avertizat imediat despre pericolul în care e fetiţa lor.

Gabriela Cristea vrea să imortalizeze cât mai multe momente din viaţa fiicei sale, iar unele dintre fotografii le împărtăşeşte fanilor. Ei bine, cu ultima postare, vedeta i-a îngrijorat pe mulţi. Şi asta pentru că, potrivit acestora, port-bebe-ul în care era pusă Victoria nu este unul ergonomic, motiv pentru care e periculos pentru sănătatea fiicei lor.

Citeşte şi: Gabriela Cristea i-a dat vestea Biancăi Drăguşanu! Câte zile o mai lasă pe scaunul de prezentator la ”Te vreau lângă mine”

„Lipită de sufletul lui tati (…) @taviclonda #victorienii, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

Deşi i-au scris numeroase mesaje, soţia lui Tavi Clonda nu le-a răspuns deocamdată.

“Sistemul de purtare nu este ergonomic, copilul nu este ataşat corect şi i se presează coloana! Interesaţi-vă mai mult despre sistemele ERGONOMICE!”, “Asa este. Săraca bebe!”, “Sunteţi superbi, doar că sistemul de purtare nu este ergonomic. Cum a spus şi, interesaţi-vă mai mult. Este păcat! Eu am purtat fetiţa doar în sistem, pentru că amnăscut-o iarnă şi în căruţ, nu o puteam scoate. Este minunat să o simţi lângă sufletul tău, dar într-un sistem corespunzător, să nu dăuneze nici bebelului, nici părintelui”, “Felicitări, tati, însă acest sitem nu este ergonomic şi face doar rău bebelinei. Puntea trebuie să susţină de la genunchi la celălalt, iar spatele buretat îl obligă să aibă o statură dreaptă nenaturală” sunt doar patru dintre mesajele internauţilor.

Specialiştii recomandă ca înainte să aleagă un port-bebe, părinţii trebuie să ţină cont, în primul rând, de vârsta copilului şi apoi să se informeze despre ceea ce îi va oferi acel suport.

 

Citește și...