Gabriela Cristea i-a dat vestea Biancăi Drăguşanu! Câte zile o mai lasă pe scaunul de prezentator la ”Te vreau lângă mine”

Publicat: 17/11/2017 | 11:15

Gabriela Cristea şi-a anunţat revenirea pe TV şi i-a dat vestea mult aşteptată Biancăi Drăguşanu. Vedeta a anunţat câte zile o mai lasă pe blondă la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea se bucură de ultimele zile din concediul de maternitate şi de momentele petrecute în exclusivitate cu fiica ei, Victoria. Vedeta a anunţat că din ianuarie va reveni pe TV, la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

”Am timp doar noaptea şi mă mai uit din când în când în reluare pentru că în timpul zilei am treabă multă. În ianuarie (n.r. va reveni pe scaunul de moderator al emisiunii ”Te vreau lângă mine”). Cred… Cred, nu sunt 100% sigură, dar în proporţie de 90%, în ianuarie”, a declarat Gabriela Cristea pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Vestea nu are decât să o bucure pe Bianca Drăguşanu, care se pare că aşteaptă cu nerăbdare revenirea acesteia la emisiune. Revenirea la emisiune a Gabrielei Cristea nu este un impediment pentru Bianca Drăguşanu, care se bucură din plin de pasul făcut în carieră şi de faptul că poate să-şi adauge în CV moderarea unei emisiuni TV în direct. Blonda nu duce lipsă de proiecte şi e mai mereu pe drumuri, încercând să facă faţă tuturor angajamentelor, aşa că revenirea proaspetei mămici nu o lasă ”în aer” din punct de vedere profesional.

Citește și...