Gabriela Cristea i-a răspuns unei femei care i-a spus că e bătrână. Mesajul prezentatoarei i-a inspirat pe mulți internauți

Publicat: 21/11/2019 | 19:27

Gabriela Cristea se numără printre vedetele de la noi care le răspunde internauților la comentarii fie ele pozitive sau negative… Așa s-a întâmplat în această după-amiază, când o femeie i-a spus în mod indirect prezentatoarei că este bătrână. Îndrăgita vedetă i-a dat imediat replica, iar comentariul ei i-a inspirat pe mulți dintre cei care l-au citit. De altfel, acesta a strâns numeroase like-uri.

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut ce salariu încasa lunar la Kanal D România: „Da, e adevărat”

Gabriela Cristea i-a răspuns unei femei care i-a spus că e bătrână

Spiritele s-au aprins pe Instagram, după ce Gabriela Cristea a postat selfie-ul de mai jos, la descrierea căruia a așternut următoarele gânduri: “Tânără și neliniștită! @taviclonda @bellavictoriamargot @theairisselena #victorienii”. Printre primii care au reacționat a fost și soțul vedetei: “@bygabrielacristea Iubi, dar ce te neliniștește? 🙈 Spune-mi mie și rezolv!🤗✌🏼💪🏼”. Prezentatoarea s-a amuzat și i-a răspuns într-un alt comentariu cu o declarație de dragoste: “@taviclonda, love u (n.r.: Tavi Clonda, te iubesc)”.

La scurt timp timp de la acest moment frumos, Gabriela Cristea a fost “înțepată” de Roxana, o femeie care a trecut de prima tinerețe, potrivit profilului ei de Instagram. Aceasta i-a lăsat următorul comentariu răutăcios: “Neliniștita poate…. dar tânără, nu prea…😁”, iar prezentatoarea i-a dat o replică motivațională pentru mulți: “Tinerețea e o stare de spirit, iar eu chiar mă simt tânără”.

Citește și: Cât de des fac amor Gabriela Cristea și Tavi Clonda de când au devenit părinți

Tavi Clonda, singur acasă cu fiicele sale

Ieri, Tavi Clonda a rămas singur acasă cu micuțele sale prințese și s-a distrat de minune. Artistul le-a cântat, iar Victoria și Iris au fredonat și ele câteva versuri… momentele au fost filmate și făcute publice pe contul lui de Facebook. Emoționată, Gabriela Cristea a distribuit înregistrarea, iar în dreptul ei a scris mesajul: “Cand mami nu e acasa…”.

#taticlonda- noul hashtag 🤗✌🏼💪🏼 #10minuteswithtaviclonda #victorianu @bellavictoriamargot @theairisselena @bygabrielacristea #victorienii

Publicată de Tavi Clonda pe Miercuri, 20 noiembrie 2019

Citește și...