Cât de des fac amor Gabriela Cristea și Tavi Clonda de când au devenit părinți

Publicat: 13/11/2019 | 09:39

Tavi Clonda a dezvăluit un aspect picant din viața intimă cu superba lui soție, Gabriela Cristea. Îndrăgitul artist a spus cât de des face amor cu femeia care i-a dăruit două prințese minunate. Mai mult, soțul prezentatoarei emisiunii “Like a star” a spus și care sunt principalele două secrete din mariajul lor.

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit în direct, la emisiunea Like a Star: “Mă jigniţi şi îmi jigniţi inteligenţa”

Cât de des fac amor Gabriela Cristea și Tavi Clonda de când au devenit părinți

Gabriela Cristea (45 de ani) și Tavi Clonda (40 de ani), au făcut nunta vara aceasta, mai exact pe 24 august, la mai bine de patru ani de la cununia civilă. În cei patru ani de când au devenit soț și soție în fața ofițerului de la Starea Civilă, ei au devenit părinți de două ori. Și… deși prințesele lor sunt destul de mici, cei doi parteneri nu își neglijează viața intimă. Cântărețul Tavi Clonda a mărturisit recent că el şi Gabriela Cristea au o viaţă sexuală activă, chiar şi după apariţia celor două fetițe, potrivit spynews.ro.

Citește și: Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme. Cum a fost posibil. “Am încercat să…”

Două dintre secretele mariajului prezentatoarei Gabriela Cristea și al lui Tavi Clonda sunt: comunicarea şi rezolvarea problemelor imediat ce apar.

Citește și: S-a aflat secretul! Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a vorbit despre a treia sarcină

În urmă cu cinci zile, carismatica prezentatoare a vorbit despre a treia sarcină și a subliniat că, deși, ea și soțul său își doresc un al treilea copil, deocamdată, vor să se focuseze pe proiectele pe care le au.

“Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel, dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, vă așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea «Like a star»!”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și...