Georgiana Lobonț s-a pozat cu mâinile pe burtica de gravidă și a mărturisit: “Încă un îngeraș, o bucurie imensă”

Publicat: 26/09/2018 | 18:26

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au aflat că familia lor se va mări, iar fericirea din inimile lor a atins cote maxime. Frumoasa artistă de muzică populară este însărcinată din nou, iar fericita veste a împărtășit-o cu susținătorii ei în urmă cu câteva ore. Minunea din pântece vine după ce, în trecut, ea a aflat de la medici că nu va putea avea copii, iar diagnosticul primit atunci a făcut-o să intre în depresie.

Citește și: Georgiana Lobonț și soțul ei, poveste de dragoste ca-n filme! Ce greutăți au întâmpinat cei doi îndrăgostiți

Georgiana Lobonț e însărcinată pentru a doua oară: “Încă un îngeraș, o bucurie imensă”

La mai puțin de un an de când a venit pe lume primul copil al cuplului, Eduard-Nicolas, Georgiana Lobonț este din nou însărcinată. Talentata cântăreață a dezvăluit minunea pe care o trăiește după ce a postat pe Facebook o fotografie în care apare în timp ce își ține mâinile pe burtica de gravidă, iar în dreptul ei a scris un mesaj emoționant.

“Nu am cuvinte… trăim o bucurie imensă❣️
Mami, tati și Edy vor primi de la Doamne-Doamne încă un îngeraș!👼🏻
Doamne ajută ca minunea să se împlinească!” este mesajul postat de Leorgiana Lobonț pe pagina ei de Facebook.

Citește și: La doar 24 de ani se bucură de succes, este căsătorită cu un fiu de preot și are un băieţel! Află povestea inedită de viaţă a intrepretei de muzică populară Georgiana Lobonţ

Seara trecută, Georgiana Lobonț s-a întâlnit cu prietena ei, Andrada Bârsăuan, care și-a exteriorizat și ea bucuria pe care o simte de când a aflat de sarcină.

“Ce e mai frumos decât să știu că sunt binecuvântată să mai am un finuț/a pe lângă suflețelul Eduard ❤️ Felicitări, prietena mea draga jupaneasă, mămică eroină! ❤️” este mesajul scris în dreptul imaginii de mai jos.

 

Georgiana Lobonț s-a căsătorit în 2016

Artista de muzică populară si sotul ei, Rares, si-au construit o relatie frumoasa inca de pe bancile liceului.  Ea era in clasa a IX-a, iar el, in clasa a XII-a, iar atunci cand s-au intalnit prima oara, dupa prima zi de liceu, a fost dragoste la prima vedere. In 2016, ei s-au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o petrecere de vis, cu peste 500 de invitaţi, iar la sfârșitul anului 2017 a aparut pe lume rodul iubirii lor, primul lor copil: Eduard-Nicolas.

Citește și...