Gheorghe Dincă și-a început seria crimelor în 2015? Alexandra Goghez, prima victimă a monstrului din Caracal? Eleva a fost ucisă în mod asemănător

Publicat: 30/07/2019 | 11:20

“Gheorghe Dincă și-a început seria crimelor în 2015?” – este întrebarea la care părinții unei eleve, care a fost omorâtă în mod asemănător cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, se tem să primească răspunsul. Alexandra Goghez a fost găsită fără viață în urmă cu patru ani într-un parc din Craiova, iar polițiștii nu au reușit să prindă nici până astăzi vinovatul.

Citește și: Abia acum s-a aflat! Filmul după care s-a inspirat Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a acționat identic ca Edmund Kemper

Gheorghe Dincă și-a început seria crimelor în 2015? Alexandra Goghez a fost violată și decapitată

UPDATE 11:40 – Gheorghe Dincă a fost audiat de anchetatori în cursul zilei de ieri şi într-un dosar care viza o fată ucisă în Parcul Romanescu din Craiova, au precizat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX.

Criminalul din Caracal şi-a retras contestaţia la măsura arestării preventive. În această dimineață, asasinul a fost la Curtea de Apel Craiova, unde urma să se judece contestaţia formulată la decizia de arestare preventivă.

Citește și: Revoltător! La ce vârstă ar putea ieși din închisoare Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal

Știre inițială: Alexandra Goghez avea 17 ani, era din comuna doljeană Goiești și ultima dată când a fost văzută în viață a fost pe 28 iulie 2015, în jurul orei 23:50, când și-a terminat tura și a plecat de la terasă. Ea învăţa la Colegiul “Gheorghe Chițu” din Craiova, iar în timpul vacanţei de vară lucra ca ospătar la o terasă aflată în parcul Romanescu. La mai bine de două săptămâni de la dispariție, ea a fost găsită decapitată, iar trupul său era plin de mușcături de câine și se afla într-o stare avansată de putrefacție. Medicii legiști au stabilit atunci că adolescenta a fost violată înainte să fie ucisă.

Colegii de muncă au povestit că Alexandra Goghez era o fire retrasă şi nu vorbea cu nimeni, iar majoritatea timpului şi-o petrecea vorbind la telefon. În seara când a dispărut, ea nu a plecat pe aleea principală a parcului şi a mers prin spatele terasei, unde există o zonă neiluminată şi greu de accesat.

Mama fetei găsită moartă în urmă cu patru ani în parcul Nicolae Romanescu așteaptă acum ca anchetatorii să îl găsească pe cel care i-a omorât copila. Au trecut de atunci 4 ani. În urmă cu câteva ore, am luat legătura cu procurorul de caz și ne-a declarat că “ancheta este în desfășurare”. Mama Alexandrei Goghez urmărește evoluția cazului de la Caracal și nu îi vine să creadă că o tânără și-a pierdut viața din cauza incompetenței unor oameni plătiţi să salveze vieţi.

Citește și...