Gigi Becali i-a cumpărat lui Alexandru Tudor un bolid de lux! A povestit care a fost reacția fostului arbitru: “Se încurca în butoane și…”

Publicat: 22/10/2019 | 14:29

Fostul arbitru Alexandru Tudor a primit de la Gigi Becali un bolid de lux, care a costat o avere. Patronul de la FCSB a povestit în cadrul unui interviu care a fost reacția bunului său prieten după ce i-a oferit autoturismul scump și cum s-a simțit după ce s-a urcat la volan.

Citește și: Fiica lui Gigi Becali a fost părăsită pentru o vedetă! Și-au oficializat relația pe Facebook

În prezent, Alexandru Tudor este consilierul finanțatorului în privința Academiei FCSB, bază aflată în Berceni. Și, dacă în trecut, fostul arbitru conducea fie o Dacia break sau un VW Polo, modele foarte vechi, el a primit în urmă cu câteva zile de la Gigi Becali un BMW în valoare de 100.000 de euro. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că autoturismul de lux i-a dat bătăi de cap angajatului și bunului său prieten. Mai mult, patronul de la FCSB a dezvăluit că i-a oferit lui Alexandru Tudor și un teren situat în apropiere de vila lui pentru ca acesta să își poată contrui o casă.

“I-am făcut cadou o mașină lui Tudor. Nu înțelegeți pentru că nu aveți cum să înțelegeți lucrurile astea. Tudor este numărul unu în tot clubul meu. Nu e nici MM, nici Vintilă, el e. Cine are rugăciunea, el e numărul unu. E ca un fel de frate cu mine. Dacă nu suntem cu Hristos, nu suntem frați. Eu i-am dat o mașină, un BMW, un jeep, dar mi-a zis că e OZN, nu știa ce să facă, se încurca în butoane. Lui Tudor i-am dat mașină, teren în Pipera și-și face casă lângă mine. Cu Tudor e ceva special. Cu zece oameni ca Tudor, noi batem Barcelona, Real Madrid, Manchester City… Cu rugăciunea batem toate echipele. O să vedeți voi. Cât de curând se va întâmpla”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei emisiuni de la Pro X.

Alexandru Tudor e văzut mereu lângă Becali, atât la meciuri cât și la Academie, acolo unde a luat deja măsuri drastice. El a interzis televizoarele în camerele jucătorilor sau telefoanele.

Biserica din interiorul bazei FCSB, gata în 2 luni, a anunțat Gigi Becali

În cadrul aceleiași intervenții telefonice, Gigi Becali a dezvăluit că biserica din interiorul bazei FCSB va fi gata până la finalul acestui an. Mai mult, a spus celebrul afacerist, Alexandru Tudor i-a prezentat proiectul pentru construcția bisericii ce va fi amplasată în fața vestiarelor.

“A început contrucția bisericii din cantonament. A venit cu proiect și vedem cât costă, cât durează. Tudor e ochiul meu. În maximum două luni e zile o să fie gata biserica”, a dezvăluit Gigi Becali în cadrul unei emisiuni de la Pro X.

Apropierea fostului arbitru de Dumnezeu este cunoscută; el a vizitat toate locurile sfinte, inclusiv Muntele Athos. “De Sfântul Nicolae m-am rugat să mă ducă Dumnezeu într-un loc încărcat de ortodoxie și m-a dus în Cipru, unde am văzut moaștele sfinților Constantin și Elena”, a spus el într-un interviu mai vechi, oferit pentru prosport.ro. Alexandru Tudor este consilierul lui gigi Becali din iunie la FCSB și omul care supervizează toată activitatea de la Academia roș-albastră din Berceni.

Citește și...