Hannelore de la Insula Iubirii a trecut peste despărţirea de fostul soţ. Cum îşi face de cap blondina la un an de la divorţ

Autor: Maria H.
Publicat: 27/10/2019 | 16:41

Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Insula Iubirii” a trecut peste despărţirea fulger de partenerul său. Acum blondina trăieşte la maxim fiecare secundă din viaţa ei, ba mai mult decât atât, a fost surprinsă recent în compania unor striperi la un eveniment.

Sursele din anturajul blondinei susţin că Hannelore profită din plin de libertatea pe care o are și, normal, o face în mare stil. (NU RATA: HANNELORE DE LA INSULA IUBIRII, DIN NOU ÎN CABINETUL MEDICULUI ESTETICIAN! CE INTERVENȚIE ȘI-A FĂCUT)

”Hannelore este, din nou, fericită. Culmea, chiar dacă e singură, se distrează de minune. Este, din nou, fata veselă pe care o știam cu toții din jurul ei, nu se dă în lături de la nimic. Profită la maximum de libertatea pe care io are acum, ne-a spus că vrea să se distreze cât mai mult. De aia, merge, când nu e prea obosită prin cluburi, dansează cu poftă, se duce în vacanțe și are grijă de ea, fizic, așa cum nu a mai avut cât timp era cu Bogdan”, au declarat pentru wowbiz.ro surse din anturajul fostei concurente de la Insula Iubirii.

Se pare că după ce a trecut printr-un mariaj eşuat, Hannelore știe acum ce vrea de la un bărbat.

”Când am întrebat-o de bărbați, Hannelore ne-a spus clar că vrea un bărbat care să o respecte și care să o facă să fie înnebunită, psihic, după el. Nu are nevoie de un bărbat de reclame, vrea unul deștept și care să nu încerce să îi pună frâu. Trebuie să o lase liberă, asta ne-a zis”, a mai spus sursa citată.

Hannelore și Bogdan de la “Insula Iubirii” au divorțat

În mărturisirile aștenute atât pe pagina ei de Instagram, cât și pe cea de Facebook, Hannelore de la “Insula Iubirii” a vorbit despre parcursul ei în emisiune, despre redescoperirea de sine, despre sentimentele pe care le are pentru Andi Constantin, una dintre ispitele din emisiunea de la Antena 1, dar și despre momentele trăite alături de fostul soț, Bogdan Ionescu.

“Realitata pură și adevărată. Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit.  Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită «Insulei iubirii»: că viața se trăiește, nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem.
Da, Andi e un barbat frumos și mi-a plăcut, e un bărbat interesant, m-a atras și am vrut să mă ascund. Dar am greșit și realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și, de asemenea, soțul meu sau fostul e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alături de mine, am avut momente frumoase, dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici în viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentu asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!”, a scris Hannelore Ulrich pe pagina ei de Facebook.
Citește și...