Hannelore de la Insula Iubirii, din nou în cabinetul medicului estetician! Ce intervenție și-a făcut

Publicat: 24/10/2019 | 13:29

Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Insula Iubirii”, a ajuns recent din nou în  cabinetul medicului estetician. De când s-au încheiat filmările din Thailanda pentru emisiunea de la Antena 1, blonda “s-a tunat”: și-a pus silicoane și a vizitat mai des saloanele de înfrumusețare. Mândră de noua intervenție estetică, ea a dezvăluit-o și fanilor săi.

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii, în bucătăria de la “Chefi la cuțite” împreună cu tatăl ei. Noi detalii șocante despre perioada în care a stat la pușcărie

Hannelore de la “Insula Iubirii”, din nou în cabinetul medicului estetician

Hannelore Ulrich, fosta soție a lui Bogdan Ionescu, alături de care a participat la “Insula Iubirii”, și-a mărit buzele cu acid hialuronic. Mândră de cum arată după intervenția făcută în cabinetul medicului estetician, ea le-a împărtășit apropiaților și fanilor vestea. Fosta concurentă a show-ului prezentat de Radu Vâlcan a urcat pe Instagram Stories un selfie realizat în mașină, pe care a scris următorul mesaj: “La o zi după injectarea buzelor cu acid hialuronic”. În galeria foto a articolului puteți vedea cum arată acum bomba-blondă, dar și poze din timpul filmărilor de acum doi ani, din Thailanda, unde s-a îndrăgostit de ispita Andy.

Citește și: Bogdan, fostul soț al lui Hannelore de la Insula Iubirii, se iubește cu o bombă sexy. Cum arată bruneta

Hannelore Ulrich, fostă concurentă de la “Insula Iubirii”, deține o școală de dansuri în Timișoara, unde are zeci de cursanți mai mici și mai mari.

Citește și: Antena 1 se parodiază singură! Asta este emisiunea în care se va râde de X Factor sau Insula Iubirii