Mirela de la Insula Iubirii, în bucătăria de la “Chefi la cuțite” împreună cu tatăl ei. Noi detalii șocante despre perioada în care a stat la pușcărie

Publicat: 23/10/2019 | 11:59

Mirela, una dintre fostele concurente de la “Insula Iubirii”, apariție de senzație în bucătăria de la “Chefi la cuțite”! Frumoasa brunetă a gătit pentru cei trei chefi împreună cu tatăl ei și, înainte de jurizare, ea a făcut noi detalii șocante despre perioada în care a stat la pușcărie. La final, vedeta și părintele ei au plecat acasă cu cuțitul special de la “Chefi la cuțite” și sunt așteptați în următoarea gală.

Citește și: Geanina de la Insula Iubirii a dezvăluit sexul bebelușului după ce și-a ascuns sarcina 7 luni

Mirela de la “Insula Iubirii” , în bucătăria de la “Chefi la cuțite” împreună cu tatăl ei

După ce și-a testat relația cu fostul partener la “Insula Iubirii”, Mirela Baniaș-Tecar s-a înscris la “Chefi la cuțite” ca să își demonstreze public calitățile de gospodină. Bruneta nu a venit singură, ci împreună cu tatăl ei, alături de care a gătit un preparat special din carne de vânat. După ce au pășit în platoul emisiunii culinare de la Antena 1, vedeta a fost recunoscută de unul dintre jurați, iar ea a rememorat perioada de patru ani şi două luni cât timp a stat în spatele gratiilor. În acest timp, bruneta a fost victima femeilor violente şi a fost amenințată cu moartea.

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii și ispita Nicoleta și-au aruncat cuvinte grele: “Nu știe limba română”

“Am fost căsătorită, zece ani, am încălcat legea din cauza soţului, am ajuns închisă. Eram funcţionar bancar. Soţul avea nevoie de bani. L-am rezovlat cu o sumă anume. Am luat peste 100.000 de euro. El nu a mai fost de găsit. Mi-am dat seama că am greşit şi m-am predat. Am stat închisă patru ani şi două luni. Au fost cele mai grele momente. Până m-am obişnuit cu modul de viaţă de acolo. Femeile sunt rele, sunt geloase. Am ajuns să fiu şi bătută, să îmi fure hainele, mâncarea, să îmi facă tot felul de chestii. La început, pe carantină, aveam o colegă de cameră periculoasă. Îmi zicea: «Eu te omor!». Îmi făcea cuţit din capac de conservă. Nu dormeam noaptea. Îmi era frică. Am spălat haine la tot penitenciarul. Eram obişnuită din alt mediu. A trebuit să mă descurc. (…). Soţul a dispărut după ce am fost eliberată. A venit cu greu la divorţ, la notar. Mi-a zis sec: că este cu tipa nouă cu un an mai mult decât era cu mine. Avea şi copil”, a dezvăluit Mirela Baniaș în cadrul emisiunii “Chefi la cuțite”.

Mirela Baniaș s-a căsătorit religios cu afaceristul Florin Tecar în vara acestui an. Fosta concurentă de la “Insula Iubirii” a avut o rochie de mireasă deosebită în ziua nunții.

Citește și...