Acasă » Horoscop » Horoscop 14 februarie 2024. Zodia care se confruntă cu probleme în familie

Horoscop 14 februarie 2024. Zodia care se confruntă cu probleme în familie

De: Alina Drăgan 13/02/2024 | 18:51
Horoscop 14 februarie 2024. Zodia care se confruntă cu probleme în familie

Horoscopul zilei de miercuri, 14 februarie 2024. Unii dintre nativi au parte de probleme în familie. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Dorința de a face o achiziție majoră de un anumit fel, poate un obiect de lux, s-ar putea să te facă să îți numeri bănuții astăzi. Odată numărați toți, s-ar putea să te îndoiești de înțelepciunea de a-l cumpăra acum. Aceasta nu este ziua în care să iei o decizie în niciun caz. Așteaptă câteva zile și ar trebui să vezi lucrurile mai clar și să ai o mai bună înțelegere a situației.

Taur

Îngrijorările legate de un membru al familiei te-ar putea afecta astăzi. Este posibil ca această persoană să fi plecat fără să anunțe pe nimeni sau să pară supărată. Prietenul tău este probabil în regulă, dar se află în conflict cu cineva din afara gospodăriei, mai degrabă decât în interiorul acesteia. Lasă această persoană să rezolve problema în orice mod consideră că este potrivit. Însoțitorul tău va împărtăși cu tine când va fi momentul potrivit.

Gemeni

Un frate sau un vecin îți poate spune un lucru în timp ce intuiția ta îți spune contrariul. Nu este vorba de o înșelăciune răzbunătoare. Persoana respectivă încearcă probabil să îți menajeze sentimentele. Poate că este mai bine să nu provoci această persoană. Așteaptă până când vei cunoaște mai multe înainte de a aduce subiectul în discuție. Nu vrei să provoci o ruptură între voi doi.

Rac

Un prieten care are probleme cu banii s-ar putea să își descarce toate necazurile pe tine astăzi. Înclinația ta nu este de a fi foarte înțelegător, dar reține această tendință. Situația este reală, iar prietenul tău este foarte îngrijorat și are nevoie de soluții mai mult decât de critici sau simpatie. Bunul tău simț și natura ta practică ar putea fi de neprețuit acum. Oferă-te să asculți.

Leu

Ți s-a dat o sarcină de făcut la serviciu care nu ți-a fost explicată cum trebuie? Dacă da, s-ar putea să te simți pierdut. Ce să faci? Cel mai bine este să te întorci la persoana care ți-a repartizat munca și să ceri mai multe detalii. Acest lucru ar putea fi temporar umilitor, dar nu uita, este mai bine să pui o întrebare stupidă decât să faci o greșeală fatală. Nu merge mai departe până când nu știi exact ce trebuie să faci.

Fecioară

Probabil că ești entuziasmat de o călătorie viitoare, dar s-ar putea să nu îți fie clare aranjamentele. Nu lăsa această situație să persiste sau călătoria s-ar putea să nu se desfășoare așa cum speri. Ia legătura cu persoane care știu despre ce este vorba și obține cât mai multe informații. Astfel, vei ști totul înainte de a te urca în avion.

Balanță

Un vis sau o intuiție ar putea să te găsească punând sub semnul întrebării unul dintre obiectivele tale de lungă durată. Poate că ți-ai formulat un alt obiectiv care îți place mai mult sau începi să te îndoiești de viabilitatea celui vechi. Probabil că nu este o zi bună pentru a lua o decizie de orice fel. Este posibil ca gândirea ta să nu fie la fel de rațională cum este de obicei.

Scorpion

Cineva de la locul de muncă poate fi supărat și nu este înclinat să-și comunice sentimentele nimănui altcuiva. Acest lucru ar putea arunca o pată asupra atmosferei. S-ar putea să te întrebi dacă această persoană este supărată pe tine, dar sunt șanse ca acest lucru să aibă mult mai mult de-a face cu locul de muncă decât cu tine. Folosește-te de capacitatea ta de concentrare și nu lăsa ca acest lucru să îți stea în cale. Nu merită deranjul.

Săgetător

O veste tulburătoare venită de departe te-ar putea stresa. Acest lucru ți-ar putea afecta munca dacă nu ești atent. Mintea ta s-ar putea să se rătăcească înainte și înapoi de la muncă la știri și la implicațiile lor. Rămâi concentrat. Toate semnele arată că tot ceea ce ai auzit este probabil să fie mult mai puțin supărător decât pare în acest moment.

Capricorn

Este posibil să te afli într-un spațiu bun acum. Dacă ești singur, nu te grăbești să schimbi asta. Dacă ești implicat într-o relație, tu și partenerul tău ar trebui să vă înțelegeți foarte bine. Cu toate acestea, s-ar putea să te confrunți cu o mică îndoială atunci când un partener actual sau potențial devine necomunicativ. Anunță-l că ești acolo pentru a-l asculta, apoi dă-te la o parte.

Vărsător

Un vizitator ar putea veni astăzi, dar s-ar putea să te întrebi de ce s-a deranjat această persoană. El sau ea poate părea distras și mai degrabă înclinat să asculte ce spui decât să ofere vreo conversație. Sunt șanse ca prietenul tău să se simtă singur și să aibă nevoie de companie. Fii flatat. Nu îți fie teamă să te lansezi într-un monolog despre ceva ce vi se pare fascinant. S-ar putea să fie exact ceea ce are nevoie prietenul tău.

Pești

Un apel telefonic poate veni de la cineva pe care îl știi predispus la bârfe. Această persoană ar putea avea multe de spus, dar asigură-te că le iei cu un grăunte de sare, dacă nu chiar cu tot agitatorul. Scepticismul tău s-ar putea dovedi de neprețuit în această privință. Dacă ceea ce spune această persoană este important, verifică faptele înainte de a le transmite sau de a întreprinde vreo acțiune. Sunt șanse să fie exagerat sau complet fals.

(CITEȘTE ȘI: CEA MAI NOROCOASĂ ZI DIN 2024, PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE. PROFITĂ ȘI TE POȚI ÎMBOGĂȚI!)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Viața la bloc. Cum pot fi diminuate sumele plătite la întreținere
Viața la bloc. Cum pot fi diminuate sumele plătite la întreținere
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...