Acasă » Horoscop » Horoscop 21 aprilie 2023. Zodia care o să aibă parte de mari surprize în viața profesională

Horoscop 21 aprilie 2023. Zodia care o să aibă parte de mari surprize în viața profesională

De: Virginia Olteanu 20/04/2023 | 23:59

Horoscop vineri, 21 Aprilie 2023. Schimbări importante sunt așteptate pentru mai multe semne zodiacale. Iată mai jos, lista completă a previziunilor astrologice pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

O conversație pe marginea unei chestiuni financiare îți captează atenția și interesul. Mercur își începe astăzi mersul aparent retrograd în Taur în sectorul resurselor, al veniturilor proprii dar și al valorii de sine. În ciuda dinamismului de care dai dovadă, ești îndemnat să-ți reevaluezi modul în care îți gestionezi finanțele, raportarea la propria valoare dar și interacțiunea cu oamenii cu interese diferite de ale tale.

Taur

Un proiect, o idee, o schimbare personală sau profesională este principalul subiect de discuție. Intrarea lui Mercur în mers aparent retrograd în propriul tău semn poate să întârzie realizarea acestui proiect în ritmul sau condițiile dorite de tine, îndemnându-te să reanalizezi lucrurile. Va fi important să-ți păstrezi flexibilitatea și adaptabilitatea la tot ce este nou, chiar dacă diferit de ce ai încercat până acum.

Gemeni

Discuțiile, întâlnirile sau gândurile tale pot genera un real impact psihologic asupra ta. Mercur, propriul tău guvernator își începe mersul aparent retrograd în Taur activând un sector mai reflexiv, al regăsirii de sine și al vindecării. Unele temeri sau incertitudini își pot face apariția îndemnându-te în următoarea perioadă să petreci cât mai mult timp cu tine, să eviți suprasolicitările și să te prețuiești mai mult.

Rac

Poți întâmpina unele provocări pe marginea unui proiect de viitor sau un obiectiv important pentru tine. Mercur își începe astăzi mersul aparent retrograd în Taur în sectorul idealurilor, al prieteniilor și al viitorului îndemnându-te să-ți revizuiești strategia în următoarea perioadă pe măsură ce unele relații, interese sau proiecte vor fi în schimbare. Fii pregătit să renunți la ce nu mai rezonează cu tine și să îmbrățișezi noul.

Leu

Interacțiunea cu cineva cu autoritate, poate să fie un șef sau o instituție de stat poate să te ia prin surprindere. Sectorul carierei și al rolului socio-profesional este activat de intrarea lui Mercur în mers aparent retrograd în Taur. Ești îndemnat în următoarea perioadă să reanalizezi un obiectiv profesional sau o ofertă de job pentru a te asigura că este una potrivită. Acest lucru poate antrena rediscutarea unei strategii cu un șef.

Fecioară

Noi informații sau vești pe care le primești pe marginea unui subiect de interes pentru tine te pot lua prin suprindere. Mercur, propriul tău guvernator își începe mersul aparent retrograd în Taur activând un sector al cunoașterii, al libertății și al călătoriilor, unde pot apărea tot felul de probleme sau întârzieri. Fii precaut în negocierea unor termeni contractuali sau un plan de călătorie. Poți face un curs sau un training.

Balanță

Discutarea unor chestiuni de natură financiară pot fi la ordinea zilei. Mercur își începe astăzi mersul aparent retrograd în Taur în sectorul investițiilor, al resurselor comune dar și al intimității îndemnându-te să fii mai precaut în gestionarea acestora în următoarele 3 săptămâni. Pot exista neînțelegeri legate de un proces sau cu un asociat de business, deci orice semnezi trebuie verificat în prealabil.

Scorpion

O propunere sau o situație relațională te ia prin surprindere și te îndeamnă să ieși din zona de confort. Sectorul parteneriatelor tale este activat de intrarea lui Mercur în mers aparent retrograd deci ești invitat să-ți revizuiești modul de a interacționa cu partenerul în următoarele săptămâni. Nevoile sau dorințele celuilalt te pot surprinde însă discutarea lor cu răbdare poate clarifica neînțelegerile.

Săgetător

O zi cu activități sau interese de natură pratică dar și situații mai puțin previzibile. Mercur intră în mers aparent retrograd în Taur activând sectorul muncii, al sănătății și al rutinei zilnice accentuând nevoia de a revizui unele lucruri în aceste domenii. Ești îndemnat să devii mai organizat vis-a vis de stilul de viață, de munca pe care o faci sau de relația cu mediul în care lucrezi. Vor exista unele schimbări în acest mediu.

Capricorn

Interacțiunea cu persoana iubită sau pe marginea unui proiect important pentru tine este în vizorul tău. Sectorul creativității, al romantismului dar și al copiilor este activat de intrarea lui Mercur în Taur în mers aparent retrograd ceea ce presupune că în următoarele săptămâni ești îndemnat să revizuiești modul în care îți exprimi talentul, aptitudinile dar și sentimentele astfel încât să-ți amplifici încrederea de sine.

Vărsător

O chestiune familială sau domestică poate genera un anumit disconfort. Mercur intră astăzi în mers aparent retrograd în Taur activând sectorul căminului, al familiei și al universului emoțional, unde vor exista unele schimbări sau reajustări în următoarea perioadă. Ești îndemnat să revizuiești relația cu cineva din familie sau să gestionezi cu grijă afacerile domestice în care te angajezi deoarece pot exista întârzieri.

Pești

O zi în care ceva sau cineva îți stimulează atenția și interesul cu ceva nou. Intrarea lui Mercur în mers aparent retrograd în Taur îți activează sectorul comunicării, al drumurilor scurte și al interacțiunii cu anturajul apropiat, îndemnându-te în următoarele săptămâni să reanalizezi tot ce ține de comunicare, negocieri, acorduri, studii.Pot apărea probleme care vizează un mijloc de transport sau propriul calculator.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop 17-23 aprilie 2023. Lista zodiilor care vor avea parte de surprize la locul de muncă)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București, acum, înainte de 1 Mai
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut....
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi doar acest ingredient și nu te mai poți opri din mâncat
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi...
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega...
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe...
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. Ce i-au descoperit medicii
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să îmi mai scot puțin din…”
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să...
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...