Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2018 – 5 MARTIE. Berbecii să renunțe la încăpățânare!

HOROSCOP 2018 – 5 MARTIE. Berbecii să renunțe la încăpățânare!

De: Cancan 05/03/2018 | 12:20
HOROSCOP 2018 - 5 MARTIE. Berbecii să renunțe la încăpățânare!

HOROSCOP 2018. Azi a început o nouă săptămână din luna martie, iar unii nativi nu trebuie să se plângă. Toți trebuie să avem grijă de propriile vieți și de cum ne gestionam relațiile și afacerile.

Cum ne va fi pe 5 martie 2018 din punct de vedere astrologic:

Berbec – Renunță la încăpățânare, la orgoliu și la dorința de a avea neapărat ultimul cuvânt pentru că nu are rost să alimentezi mai departe o dispută care nu mai este de actualitate în prezent. Este indicat ca astăzi să treci în revistă cele întâmplate între tine și o persoană dragă pentru a înțelege, după atâta timp, cu alți ochi unde ai greșit. Reflectează la cele pe care le descoperi și trage o concluzie!

Taur – Azi ai dreptul să te relaxezi și să te bucuri de viață, dar nu te comporta așa în situații în care superficialitatea pe care o afișezi nu are ce căuta. Poți da piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale, ca atare poți și regreta amarnic că nu ai ținut cont de cei care te-au tras de mânecă într-un anumit moment. Cântărește mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii și orice eroare poate dezechilibra major bugetul.

Gemeni – Astăzi poți primi foarte multe cuvinte de încurajare și chiar un sprijin binevenit de la prietenii apropiați sau de la colegi ca să ai încredere că te îndrepți în cea mai bună direcție pentru cariera ta. Deci, ce mai aștepți? Dă startul unei activități în care să investești tot ceea ce ai mai bun în tine deoarece rezultatele finale vor veni repede și vei constata că sunt mai promițătoare decât ai crezut inițial.

Rac – Atenție, superiorii tăi nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi unele lucruri și s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de încredere să aibă numai de suferit. Deși tu continui să porți pică celor cu care nu ai fost de acord până acum, astăzi fă un minim efort pentru ca să restabilești pacea și armonia. Această dispută nu este deloc în avantajul tău și te pune într-o lumină nefavorabilă.

Leu – Astăzi poți regreta lipsa de cumpătare financiară de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă pentru că ai aruncat, absolut inutil, niște bani pe fereastră. Ia o pauză pentru a-ți mai trage sufletul și pentru a analiza la rece ce anume te ține pe loc într-un anumit domeniu de viață. De mâine vor merge din nou lucrurile și vei putea pune în practică ceea ce ai considerat în prezent!

Fecioară – Astăzi, îndoiala și nesiguranța se pot dovedi a fi cei mai mari dușmani pentru tine, pentru că nu te lasă să spui ce simți sau ce gândești cu adevărat. Totodată, dacă te lași influențat de toate poveștile neverificate care ajung la urechile tale, îți vei pierde curajul de a duce mai departe ceea ce ai început. Concentrează-te pe esență și lasă toate amănuntele care te încurcă pe altă dată!

Balanță – Ești în fața unui nou început, dar este bine să nu-i dai startul până ce nu primești și aprobarea familiei. Nu este un proiect care depinde numai de tine, așa că consultă-te cu cei apropiați ție. Discuțiile pe care le vei avea cu ei au rolul de a îți spori determinarea, de vreme ce fiecare își aduce contribuția la ceea ce îți dorești să construiești. Poți primi o veste mare, care va sosi prin intermediul unei persoane ce urmează să-ți schimbe toată viața prin ceea ce are de transmis.

Scorpion – Astăzi ai tendința de a-i crede pe toți, fără să poți lua decizii cu propria ta minte. Lasă lucrurile să se așeze dacă nu ai tăria propriilor acțiuni. În planul sentimental, lasă relația cu persoana iubită să se dezvolte de la sine și fă numai ceea ce simți deoarece într-o zi și celălalt își va lua inima în dinți și își va exprima mai clar emoțiile pe care acum nu și le poate arăta.

Săgetător – Ai grijă la afacerile pe care le închei astăzi deoarece există riscul să atragi alături de tine un om cu intenții necurate prin care ai putea avea mult de suferit. Indicația este aceea de a rămâne independent. Roata vieții se învârte și fiecare trece și prin momentele de vârf și prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdarea cuvenită pentru că toate se vor așeza cum este mai bine!

Capricorn – Deschiderea către relaționarea cu oameni cât mai nonconformiști se poate lovi astăzi de autocenzură, mai ales dacă se pune problema unei sume de bani. Lipsește ceva pentru a avea o discuție pozitivă cu ceilalți, iar nervii pot pune stăpânire pe tine cu fiecare încercare de a te face auzit sau înțeles. Indicația ar fi, ca începând de după-amiază, să te ocupi mai mult de propria persoană, încercând ceva care-ți delectează simțurile sau care te liniștește!

Vărsător – Azi poți intra într-un mediu în care îți place cum ești tratat, pentru că nimeni nu te judecă aici, ci te vede exact așa cum ești tu cu adevărat. Preocuparea îndreptată către valorile spirituale, dar și către libertatea convingerilor vor influența pozitiv experiența ta din perioada următoare. O atitudine pozitivă și încrezătoare este cea mai bună soluție pentru a ajunge acolo unde dorești. Dacă îți faci griji din orice reduci șansele de câștig.

Pești – Astăzi poți arăta că tu nu ai nevoie de cineva ca sa te îndrume sau să-ți dea ordine, iar celor autoritari din fire sau șefilor nu prea le convine această atitudine! Chiar dacă unii vor spune că ai devenit cam zgârcit sau că exagerezi cu economia, numai tu trebuie să îți cunoști interesele pentru a te comporta așa! Fii independent și acționează conform propriilor păreri și sentimente!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum pe oră
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și mai ieftină, sunt prețuri pentru toate buzunarele”
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și...
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Singurul oraș mare din România fără probleme de trafic. Cum e posibil
Singurul oraș mare din România fără probleme de trafic. Cum e posibil
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește un singur român
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește...