Premiile Oscar 2018. O actriţă a uimit purtând aceeaşi rochie ca la gala din 1962. Top 11 celebrități care au fost total neinspirate când și-au ales ținutele

Publicat: 05/03/2018 | 12:09

Premiile Oscar 2018. La fel ca în fiecare an, pe covorul roșu întins pentru prestigioasa gală din L.A. s-au înregistrat și gafe vestimentare. Surprinzător pentru mulți, Salma Hayek și Emma Stone se află în topul rușinii. În fața jurnaliștilor, cântăreața Andra Day s-a așezat pe covorul roșu de parcă era acasă la ea, în living.

Citește și: Oscar 2018. Top 10 cel mai bine îmbrăcate actrițe de la gala de decernare a renumitelor statuete de aur. Uneia dintre ele i s-a văzut zona intimă

Top 11 celebrități care au fost total neinspirate când și-au ales ținutele pentru cea de-a 90-a ediție a Galei Premiilor OSCAR 2018:

Citește și: Premii Oscar 2018. Gary Oldman, trofeul pentru cel mai bun actor în rol principal. NU îl recunoști în filmul „Darkest Hour”

Premiile Oscar 2018. Deschidem topul rușinii cu celebra sportivă americană Lindsey Von, care a purtat o rochie din dantelă, care avea o croială în stil gotic. Jurnaliștii aflați la ceremonie au observat volanele incomode de la  genunchi. Nici colierul pe care și l-a pus schioarea de 33 de ani nu a fost deloc o alegere inspirată.

Oscar 2018. În vârstă de 86 de ani, Rita Throwback i-a cucerit pe unii dintre criticii de modă, însă pe alții i-a cam supărat cu alegerea vestimentară. Vedeta, care se numără printre cei 12 artişti care au câştigat Emmy, Grammy, Oscar şi Tony, a purtat exact aceeaşi rochie pe care a avut-o la gala din 1962, când a câştigat Oscarul pentru rolul secundar din „West Side Story”.

Decernarea Premiilor Oscar 2018. Actrița White White a primit și ea o notă mică pentru alegerea făcută la gala Oscarurilor din acest an. Ea a purtat o rochie cu alb și roșu cu trenă. Decolteul adânc, până aproape de buric și crăpătura de pe picior au fost mult prea mult pentru criticii de modă.

Premiile Oscar 2018. Cântăreața Andra Day s-a dat în spectacol întinzându-se pe covorul roșu, de parcă în fața ei ar fi fost un șemineu și nu jurnaliști veniți din multe colțuri ale lumii.

Oscar 2018. Apariția dezastruoasă a Salmei Hayek i-a uimit pe mulți. În vârstă de 51 de ani, frumoasa actriță a primit multe critici din cauza rochiei țipătoare în care s-a îmbrăcat.

Decernarea Premiilor Oscar 2018. Cunoscuta actriță de comedie Whoopi Goldberg a dezamăgit și ea cu rochia pe care a ales-o. Iar faptul că a decis să poarte ochelari de soare pe covorul roșu i-a înfuriat pe criticii de modă.

 

Premiile Oscar 2018. Dacă anul trecut a atras atenția tuturor prin rochia purtată, dar mai ales datorită faptului că a obținut premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul din filmul „La La Land”, anul acesta, Emma Stone a intrat în gura criticilor de modă.

Oscar 2018. Taraji P. Henson a ales să poarte o rochie extrem de îndrăzneață pentru vârsta ei. La 47 de ani, actrița și cântăreața americană nu și-a pus lenjerie intimă, iar materialul transparent al ținutei a lăsat la vedere zonele intime ale vedetei.

Decernarea Premiilor Oscar 2018. Prezentatoarea australiană Renee Bargh a făcut și ea o alegere nepotrivită și a fost taxată pentru asta.

Premiile Oscar 2018. În timp ce unii au spus că au făcut o alegere bună, alții nu au avut cuvinte de laudă la adresa rochiei purtată de actrița americană Kelly Ripa, potrivit Daily Mail.

Oscar 2018. Artista St. Vincent a șocat și ea cu outfit-ul ei all black.

 

Citește și...